Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 13 November 2015

Odlo thermo ondergoed - de verschillen

Odlo thermo ondergoed? Weet jij de verschillen tussen de typen Odlo thermo ondergoed? Thermowear legt het je uit!

Je bent op zoek naar Odlo Thermo Ondergoed maar je wilt graag weten wat de verschillende soorten Odlo thermo ondergoed zijn? Dan ben je bij Thermowear Magazine aan het juiste adres! Wij leggen je uit welke soorten Odlo Thermo Ondergoed er zoal online te koop zijn.

Odlo thermo ondergoed voor de zomermaanden.

In de zomer heb je niet zo veel behoefte aan het warm houden van je lichaam, maar wel aan het droog houden van je lichaam. Door het dragen van ademend Odlo ondergoed blijft je lichaam droger tijdens het sporten en bewegen waardoor je lekkerder in je vel zit en je beter kan presteren.

De Odlo Evolution X-Light en de Odlo X-Light onderkleding is bedoeld voor als het buiten erg warm is en je lekker gaat sporten. Zweet wordt razendsnel afgevoerd zodat je lichaam droger blijft.

Odlo thermo ondergoed voor het voorjaar en najaar.

Voor de overgangs-seizoenen hebben we Odlo Evolution Light in ons assortiment zitten. Deze elastische onderkleding is bedoeld om je lichaam een beetje op temperatuur te houden en nog steeds goed zweet af te voeren. Het Odlo thermo ondergoed is elastisch en sluit goed aan op je huid. Je blijft je comfortabel bewegen, ook als je maximaal an het sporten bent.

Odlo thermo ondergoed voor de winter.

Voor de koude maanden van het jaar is het aanbod wat uitgebreider. Zo kun je één van de volgende series bij Thermowear bestellen: Odlo Evolution Warm, Odlo Evolution Warm Blackcomp, Odlo Warm en Odlo X-Warm thermo ondergoed. Het klinkt nogal veel, dus we leggen de verschillen even uit.

Odlo Thermo Ondergoed voor dames.

Odlo Warm en Odlo X-Warm thermo ondergoed is geschikt om dagelijks te dragen tijdens wintersport, of gewoon thuis als je het koud hebt. De Warm serie, de Odlo Originals, is het meest allround wat dat betreft en de Odlo X-Warm thermokleding draag je als het echt koud is. De pasvorm is sluitend, maar zit niet strak. Het is comfortabel ondergoed dat prettig draagt bij tal van activiteiten.

De Odlo Evolution thermokleding is bedoeld voor matige tot intensieve inspanningen in koude omstandigheden. De elastische thermokleding sluit goed strak om je lichaam aan en is bedoeld om je lichaam op temperatuur te houden en om het zweet af te kunnen voeren. Deze thermische onderkleding van Odlo wordt veel gedragen tijdens de wintersportvakantie, het hardlopen of fietsen in de winter.

Odlo thermo ondergoed voor dames, heren én kinderen!

Odlo heeft een zeer uitgebreid assortiment thermisch ondergoed en dat is heel mooi, want voor iedereen is er een geschikt kledingstuk te verkrijgen. Voor dames en heren zijn specifieke pasvormen verkrijgbaar en ook voor de kinderen is er voldoende keus op het gebied van thermokleding.

Thermowear tip: wist je dat je Odlo thermo ondergoed ook als pyjama kan dragen in de winter of op de camping? Heerlijk warm, de hele nacht!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »