Draag de Odlo Evolution Warm thermokleding bij actieve sporten zoals hardlopen, skiën, snowboarden of schaatsen. Je zult niet beperkt worden in je bewegingsvrijheid en je zal ervaren wat goed thermo ondergoed van Odlo voor je lichaam kan doen. Het houdt je lekker warm in de kou en zorgt er voor dat je betere prestaties kunt leveren.

Thermowear heeft het Odlo Evolution Warm thermo ondergoed getest tijdens verschillende activiteiten en vooral tijdens de wintersport en het hardlopen is de thermokleding erg goed bevallen.

Odlo Evolution Warm is het grote broertje van de Odlo Evolution Light thermokleding. De Odlo Evolution serie is een strakke basislaag die als thermokleding direct op de huid gedragen wordt. Het Odlo Evolution ondergoed heeft als doel je lichaam warm te houden en het zweet af te voeren in koude omgevingen.

Odlo Evolution Warm thermo ondergoed voor actieve sporten in koude weersomstandigheden.

Odlo Evolution Warm thermokleding is bij uitstek zeer geschikt voor actieve sporten in koude tot hele koude omgevingen waarbij bewegingsvrijheid en afvoer van zweet erg belangrijk zijn. Odlo Evolution Warm thermo ondergoed is al veel getest en ook de reviews zijn allemaal lovend. Topsporters als Nicolien Sauerbreij dragen bijvoorbeeld de Odlo Evolution Warm Zip heel graag omdat deze door de halve rits wat meer flexibiliteit en bescherming biedt.

Odlo Evolution Warm thermo ondergoed draag je om je lichaam op temperatuur te houden als je aan het sporten bent in een koude omgeving.Wanneer u veel gaat bewegen in de kou, dan is maximale bewegingsvrijheid een must. Geen gedoe met opkroppende onderkleding die je belemmeren tijdens het sporten. De Odlo Evolution Warm thermokleding heeft een strakke pasvorm en is erg goed in het afvoeren van zweet tijdens hoge mate van intensiteit in koude omgevingen. Daarnaast houdt het sportondergoed je lichaam goed op temperatuur.

De Odlo Evolution Warm thermo ondergoed is perfect voor de wintersport, hardlopen of fietsen. Het houdt je lichaam warm en voert zweet snel af. Sneldrogend en elastsiche thermokleding van Odlo.

De Odlo Evolution Warm Greentec is een milieubewuste keuze voor de actieve sporter in koude omgevingen.

Odlo Evolution Greentec thermokleding staat garant voor een 100% eerlijk product. De materialen waarvan deze thermokleding van Odlo van gemaakt is zijn vervaardigd uit gerecycelde grondstoffen. En het mooie is, wanneer je het product weg gooit omdat het ooit stuk is gegaan, of je bent toe aan wat anders, dan is het volledige artikel 100% recyclebaar. Dat geldt ook voor de verpakking trouwens!

Odlo Evolution Greentec thermo ondergoed is een strakke baselayer die direct op de huid gedragen wordt. De kleding is elastisch en sluit daarom goed aan. Wanneer je lichaam een afwijkende vorm heeft dan de standaard confectiematen, zul je merken dat ook dan de thermokleding van Odlo perfect zit.

Doordat de thermokleding goed aansluit is het in staat om zweet of transpiratievocht snel te absorberen. De kleding geeft dit zweet door naar buiten toe, dus naar een volgende kledinglaag, waar het kan worden opgenomen, of waar het verdampt.

De Evolution thermokleding is voorzien van klimaatzones die zorgen voor een betere isolatie en betere ventilatie van het lichaam tijdens het sporten of bewegen.

Het Evolution thermo ondergoed van Odlo kan gedragen worden bij actief bewegen in mild tot extreem koud weer, afhankelijk van de dikte van het ondergoed.
Odlo Greentec

De producten uit de Odlo Evolution Greentec lijn (in Light en Warm uitvoering) zijn voor 100% vervaardigd uit gerecycled polyester én de kleding is ook weer 100% recyclebaar. Bij het productieproces wordt minder water, minder chemicaliën, minder kleurstoffen en minder energie gebruikt ( minder CO2 uitstoot) dan bij vergelijkbare producten.

Uiteraard voldoen de Odlo Greentec producten aan de allerhoogste Odlo kwaliteit en bieden ze optimale functionaliteit en bewegingsvrijheid. Bij aanschaf van Odlo Greentec sportkleding bent u dus verzekerd van maximale kwaliteit sportondergoed met een minimale milieubelasting.

Odlo Evolution Warm bestel je bij Thermowear, de Odlo Evolution Warm speciaalzaak.

Lees meer