Klantenservice
0
Sluiten

Ontdek dankzij onze handige keuzehulp welke thermokleding voor u geschikt is!

 Stilzitten
Dagelijks gebruik
Wandelen, etc.
(Niet tot weinig zweten.)
Fietsen
Hardlopen
Intensief sporten, etc.
(Veel tot zeer veel zweten.)
ZomerOdlo Light Active F-Dry
Icebreaker Bodyfit 150 m
Löffler Transtex Light
Woolpower Lite m
Craft Cool Mesh Superlight
Craft Pro dry Nanoweight

Odlo X-Light Performance Eco
Löffler Transtex Light+
Devold of Norway Running m
Voor- en najaar

Merinoo 200 m
Odlo Light Active F-Dry ECO

Icebreaker Bodyfit 200 m
Woolpower 200 m

Odlo Light Performance ECO
Craft Extreme X
Löffler Transtex Light

WinterMerinoo 200 m
Merinoo 260 m
Odlo Active Warm ECO

Icebreaker Bodyfit 260 m
Devold of Norway Expedition m
Woolpower 200 m

Helly Hansen Warm m
Odlo Warm Performance ECO
Löffler Transtex Warm
Extreme kou

Merinoo 260 m
Woolpower 400 Extra Warm m

Icebreaker Bodyfit 260 m
Devold of Norway Expedition m
Odlo X-Warm Active ECO

Helly Hansen Warm m
Craft Warm Intensity
Odlo Warm Performance

m = Deze kleding bevat merino wol

Thermo-ondergoed is er in zó veel soorten en maten dat het bijna onmogelijk is om de warmste of beste thermokleding te vinden. Zeker als je zelf niet zo veel verstand hebt van thermo ondergoed. Daar kan Thermowear je bij helpen!

Maak kennis met de Thermowear Keuzehulp en kies gemakkelijk het beste en warmste maar vooral het JUISTE thermo-ondergoed.

Bovenstaande tabel is een richtlijn om je te helpen bij het maken van een keuze als je op zoek bent naar thermokleding. De temperatuurzones staan aan de linkerkant en de activiteit staat aan de onderzijde. Door deze twee lijnen te volgen kom je er ongeveer achter wat het beste bij je zou passen. Maar let op: het is enkel een advies. De zones kun je flexibel gebruiken.

Klik op de naam in onderstaande tabel om direct naar de juiste thermokleding te gaan (de link opent in een nieuw venster zodat je makkelijk terugkomt op deze pagina).

Voor alle adviezen geldt dat het louter adviezen zijn en geen absolute feiten. Het zijn dus richtlijnen waarmee je een geschikte keuze kunt maken. De ene wintersporter heeft het snel koud en de ene wandelaar zweet misschien weer meer. Zo kun je nog tien vergelijkingen en uitsluitingen toevoegen. Gebruik de tabel als richtlijn en zo kun je in ieder geval heel snel zien wat je juist niet of wel nodig hebt.

Let op, de lijst is natuurlijk verre van compleet, maar het geeft je een goed punt om te starten met zoeken.

Wil je meer informatie over de kleding die Thermowear online aanbiedt? Heb je hulp nodig bij het maken van een goede keus? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. We helpen je graag op weg!

Deze thermokleding wordt het meest bekeken

Thermoshirt heren bestellen.

Heren thermoshirts

In deze categorie vind je alle heren thermoshirts van alle merken die je bij Thermowear kunt bestellen. Thermoshirts voor mannen vind je in alle soorten en maten. Sommige herenshirts zijn geschikt voor de zomermaanden, anderen weer alleen voor de wintermaanden als het koud is en je wil warm blijven. Daarnaast is er een ruime collectie heren ondergoed dat het hele jaar door gedragen kan worden.

Dames thermoshirt bestellen.

Dames thermoshirts

In deze categorie vind je alle dames thermoshirts van alle merken die je bij Thermowear kunt bestellen. De dames thermokleding kan gedragen worden tijdens de zomervakantie, de wintersportvakantie, als je het overdag koud hebt, of juist als je zweet wil afvoeren.

Merino wol thermo ondergoed bestellen.

Merino wol thermo ondergoed

Merino wol thermokleding is een opkomende markt en wij merken dat er veel vraag is naar thermokleding van een natuurlijke vezel. Merino wol thermo ondergoed wordt gemaakt van het merino schaap en heeft van nature een uitstekende ademende en ventilerende werking. Het diervriendelijke merino wol ondergoed houdt warmte vast als het koud is en laat het los als het te warm is. Merinowol thermokleding is dan vaak ook geschikt om 4 seizoenen te dragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »