De lange dames thermobroek is extra prettig om te dragen als je snel last hebt van koude benen of koude billen en knieën. Door de hoge thermische werking van dames thermobroeken is deze thermokleding geschikt voor zowel passieve sporten als actieve wintersporten.

Een lange dames thermobroek houdt veel lucht vast tussen de thermokleding en je huid. Deze stilstaande lucht is door het lichaam vrij gemakkelijk op de juiste temperatuur te houden, waardoor de stilstaande lucht in de dames thermobroek een hoge isolerende werking heeft. De stilstaande warme lucht wordt goed vastgehouden door een thermobroek voor vrouwen en daarom kun je ook veel makkelijker de kou in.

Dames thermobroek houd je benen warm in de kou

Een dames thermobroek word veel gedragen tijdens de wintersport, maar ook fietsers en hardlopers hebben veel baat bij het dragen van het lange thermo ondergoed voor vrouwen. Wil je gewoon voor thuis in het weekend een warme lange thermobroek dragen, dan kun je kiezen uit verschillende damesmodellen. Thermowear levert dames thermobroeken die gemaakt zijn van polyester of van 100% zacht en warm merinos wol.

Welke dames thermobroek is het beste?

Weet je niet welke lange thermobroek voor vrouwen het beste is, laat je dan gratis adviseren door Thermowear. Wij helpen je zonder morren aan de beste dames thermobroek die geschikt is voor jouw situatie.

Voor een overzicht van alle boxershorts voor dames en heren klik je hier.

Lees meer