Helly Hansen thermokleding voor de winter en Helly Hansen sportkleding voor de zomer.

Helly Hansen
thermoshirt Dry Elite dames
€54,95 €34,95
Helly Hansen
thermoshirt Active Flow dames
€44,95 €29,95
Helly Hansen
thermobroek Active Flow dames
€44,95 €29,95

Helly Hansen sport ondergoed voor stop & go sporten in de zomer en wintermaanden.

Helly Hansen thermo ondergoed is perfect voor stop-and-go activiteiten. Door het gebruik van Lifa technologie is de kleding in staat om supersnel zweet op te nemen van het lichaam en dit door te geven aan de volgende kledinglaag. Hierdoor blijft je lichaam goed droog en lekker op temperatuur. Helly Hansen Lifa thermo ondergoed De wintersport thermokleding van Helly Hansen is ideaal voor ski en snowboard omdat hier afwisselend wordt stilgestaan en bewogen. Je lichaam blijft warm en droog. Het materiaal van het ondergoed van Helly Hansen is zeer sneldrogend en licht van gewicht. Helly Hansen thermokleding bestel je uit voorraad bij THERMOWEAR, de specialist op het gebied van technisch ondergoed en sportkleding. Als je het warm wilt hebben, moet je droog blijven. Een thermische basislaag zoals de thermokleding van Helly Hansen, werkt als een tweede huid waarbij de droogste laag direct op de huid gedragen wordt. Wanneer je zeer veel beweegt (ongeacht in welke temperatuurzone) kan te veel zweet je ergste vijand worden. Daarom gebruikt Helly Hansen het Lifa materiaal in al het technische ondergoed. Wanneer Lifa in aanraking komt met vocht (water of zweet) zal het direct proberen het vocht af te voeren naar buiten toe. Daar krijgt het de kans om te verdampen in de buitenlucht, óf het wordt opgenomen door de volgende laag kleding.

Voordelen van Helly Hansen Lifa thermo ondergoed.

Groot bijkomend voordeel van de Lifa vezels is dat deze 40% lichter en 60% warmer zijn dan de gebruikelijke polyester vezels die andere merken gebruiken. Niets zal je huid droger kunnen houden dan de Lifa vezels die Helly Hansen in het thermo ondergoed gebruikt. Er zijn verschillende soorten baselayers die Lifa gebruiken: Helly Hansen Dry en Helly Hansen Warm. Helly Hansen Lifa Dry thermo sportondergoed. Helly Hansen Dry Lifa Gemaakt van 100% Lifa vezels waarbij het materiaal direct dicht op de huid gedragen wordt om je zodoende droog te houden onder iedere omstandigheid. De Dry serie is inzetbaar bij tal van activiteiten (handlopen, hiken, wandelen, fitness, squash, etc.) onder verschillende omstandigheden. Een zeer all-round product dus.

Helly Hansen Warm Lifa thermokleding.

Helly Hansen Warm Lifa Deze thermokleding van Helly Hansen is gemaakt van de Lifa vezels in combinatie met merino wol. Aan de binnenzijde van de thermokleding zit direct op de huid het Lifa materiaal en aan de buitenzijde zit het merino wol. Door gebruik te maken van een holle Lifa T3 vezel en het merino wol wordt de vacht van een poolbeer nagebootst. Zeer effectief voor koude temperaturen waarbij isolatie en vochtafvoer een grote rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan iedere vorm van wintersport in de sneeuw, maar ook hardlopen in de kou, fietsen, wandelen, etc. De Helly Hansen Warm thermokleding combineren het beste van twee werelden: het super sneldrogende en lichtgewicht Lifa materiaal in combinatie met zacht en reukloos merino wol voor een uitstekende temperatuurregulatie en isolatie van het lichaam onder iedere omstandigheid.

 

 

Wil je meer informatie over het ondergoed van Helly Hansen, dan kun je natuurlijk even contact met ons opnemen. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met Helly Hansen thermokleding.

Lees meer