Herenkleding, heren thermo ondergoed, heren thermokleding

Craft Sportswear
voordeelset Extreme 2.0 heren
€99,90 €84,90
Craft Sportswear
T-shirt Extreme 2.0 heren
€44,95
Craft Sportswear
thermoshirt Extreme 2.0 heren
€49,95
Woolpower
thermoshirt Lite heren
€79,95
Icebreaker Merino
thermoshirt Bodyfit 200 Oasis heren
€84,95
Bergans of Norway
boxer Akeleie Warm heren
€39,95
Bergans of Norway
T-shirt Fjellrapp heren
€64,95
Woolpower
200 thermoshirt heren
€82,95
Bergans of Norway
thermoshirt Fjellrapp heren
€74,95
Bergans of Norway
boxer Fjellrapp heren
€39,95
Devold of Norway
thermoshirt Expedition heren
€79,95
Craft Sportswear
thermobroek Extreme 2.0 heren
€49,95
Woolpower
200 thermobroek heren
€74,95
Bergans of Norway
thermoshirt Akeleie Warm heren
€69,95
Pagina 1 van 6

Heren thermo boxershorts en slips voeren zweet af en houden je op temperatuur

Een sport-slip of thermo boxershort houdt je lichaam op de juiste temperatuur en voert het zweet snel af. De zomer thermo boxershorts voor heren zijn voorzien van zeer dun materiaal, waar vaak ook nog eens mesh panelen in verwerkt zitten zodat zweet en lichaamswarmte snel kunnen worden afgevoerd. De heren thermo boxershorts voor de winter zijn vaak een stuk dikker en zorgen er voor dat je lekker warm blijft in de kou. De boxershorts van Odlo en Icebreaker worden veel gedragen als wandelkleding, terwijl de boxershorts van Craft vaak als echte sport-boxer ingezet worden. Hoe dan ook: alle boxershorts en slips voor heren voeren zweet af en reguleren de temperatuur optimaal.

Heren thermoshirts met lange mouwen voor de winter en heren T-shirts voor de zomer

Een thermoshirt voor heren met korte mouwen of thermo ondergoed met lange mouwen heeft als functie het afvoeren van zweet, maar nog belangrijker, het op de juiste temperatuur houden van het lichaam tijdens het sporten of bewegen. of je nu in de zomer lekker wit sporten of in de winter heerlijk wil wandelen door de vrieskou, een goed heren thermoshirt houdt je lichaam op de juiste temperatuur. Het grote voordeel van thermisch ondergoed voor heren is dat ze toepasbaar zijn in het lagensysteem en dus eindeloos gecombineerd kunnen worden. Zo is een heren thermoshirt inzetbaar als wandelondergoed, maar ook bijvoorbeeld voor dagelijks gebruik om lekker op temperatuur te blijven.

Heren thermobroeken beschermen je benen tegen de kou in de winter

Lange thermobroeken voor heren worden veel gedragen door wintersporters, wandelaars en... als pyjama! Het lange thermo ondergoed voor heren houdt de benen op temperatuur waardoor je minder snel afkoelt. Ze isoleren de warmte die je lichaam afgeeft en zijn ook nog eens in staat om het transpiratievocht snel af te voeren. Een heren thermobroek bestel je bij Thermowear wanneer je op pad wil met ski's, wandelschoenen of lange hikingstochten door de ijzige kou.

Thermowear geeft je graag advies over thermo ondergoed heren dus neem contact op als je twijfelt.

Lees meer