Fietsondergoed voor heren, uitstekende fiets onderkleding dat isoleert en zweet afvoert.

Craft Sportswear
voordeelset Extreme 2.0 heren
€99,90 €84,90
Craft Sportswear
T-shirt Extreme 2.0 heren
€44,95
Craft Sportswear
thermoshirt Extreme 2.0 heren
€49,95
Craft Sportswear
zweethemd Cool Intensity heren
€44,95
Craft Sportswear
zweetshirt Cool Intensity heren
€49,95 €42,95
Craft Sportswear
sporthemd Cool Mesh heren
€42,95
Craft Sportswear
sportshirt Cool Mesh heren
€44,95
Craft Sportswear
fietsonderbroek Cool Greatness Bike Boxer
€49,95 €42,95
Odlo
fietsbroek Flash X short heren
€119,95 €49,95

Fietsondergoed zorgt er voor dat je shirt niet aan je vast blijft plakken.

Door het dragen van thermokleding op de fiets bied je je lichaam net even wat meer bescherming tegen de wind, die soms toch aanvoelt als tocht. Daarnaast werken de fietsshirts mee om het zweet van je lichaam af te voeren naar buiten waar het kan verdampen.

Voor de winter hebben we warme fietsshirts die een kol (en soms ook een rits) hebben. Deze sluiten lekker hoog aan en zorgen er voor dat de wind geen vat op je hals, nek en borst krijgt.

Wil je lekker ontspannen fietsen in de zomer, dan adviseren we thermokleding te dragen van bijvoorbeeld Odlo of Craft. Dit ondergoed heeft een fijne pasvorm en biedt meer dan voldoende flexibiliteit om je niet te beperken in je bewegingsvrijheid.

Ook verkrijgbaar bij Thermowear zijn de fietsonderbroeken. Dit zijn boxershorts die een ingenaaide zeem hebben en gedragen kunnen worden gewoon onder je eigen broek. Veel dagtocht fietsers fietsen met een outdoor-broek omdat dat lekker zit. Hieronder kan perfect een fietsonderbroek met zeem gedragen worden. Het profijt van een fietsbroek en het uiterlijk van uw gewone broek.

Warm fietsondergoed, of zoek je juist verkoeling?

Wil je zweet van je lichaam wegwerken om dat je veel zweet tijdens het fietsen, dan is het dragen van fiets onderkleding een goed idee om je lichaam te helpen om het zweet snel af te voeren. Als je er voor zorgt dat je strakke onderkleding draagt zal het zweet goed worden doorgevoerd naar buiten toe. Hierdoor blijft je lichaam langer droog en dus zit je veel lekkerder op de fiets. 

De onderkleding die je bij Thermowear kan kopen als fietsondergoed kan vaak ook gebruikt worden voor andere doeleinden, dus je kan het thermoshirt of de broek ook inzeten als je bijvoorbeeld wil hardlopen of op wintersport gaat. Als je meer advies wilt hebben dan kun je ons even bellen of mailen, we helpen je graag aan fietsondergoed dat het beste bij jou past.

Lees meer