Wat het thermo ondergoed zo bijzonder maakt is dat de binnenzijde van het materiaal geborsteld is, waardoor er een soort dun fleece-laagje ontstaat. Dankzij deze laag voelt het Odlo Warm thermoshirt ontzettend zacht aan op de huid.

Odlo Warm thermo ondergoed

Een voordeel van deze geborstelde binnenzijde is dat er hierdoor kleine luchtkamertjes ontstaan die door het lichaam gemakkelijk warm gehouden kunnen worden. Het gevolg is dat je een heerlijk warm Odlo thermoshirt draagt,

Odlo Warm thermo ondergoed kan gedragen worden tijdens de wintersport, als wandelkleding of (en dit vinden wij van Thermowear het beste) je draagt het gewoon als je overdag behoefte hebt aan een lekker warm ondergoed. Odlo Warm geeft je een behaaglijk gevoel wanneer het binnen of buiten fris is.

Thermowear heeft van de Odlo Warm thermokleding zowel thermoshirts met lange mouwen als korte mouwen in het assortiment. En uiteraard mogen de Odlo Warm handschoenen niet ontbreken!

Wil je een behaaglijk warm gevoel als het net even te fris is, dan is het dragen van Odlo Warm thermo ondergoed een uitstekende keus. Wil je met de thermokleding hardlopen, dan adviseren we je kijken naar de Odlo Evolution Warm serie.

Thermowear lees-tip!

Thermowear tip: ga je wel eens kamperen of lekker met de camper een weekend weg? Vaak is het 's nachts dan nog wat fris en kun je wel een extra laagje gebruiken onder je dekbed. Je kan hier als pyjama uitstekend Odlo Warm voor gebruiken.

Lees meer