Craft thermo ondergoed en thermokleding

Craft Sportswear
voordeelset Extreme 2.0 dames
€99,90 €84,90
Craft Sportswear
voordeelset Extreme 2.0 heren
€99,90 €84,90
Craft Sportswear
T-shirt Extreme 2.0 heren
€44,95
Craft Sportswear
thermoshirt Extreme 2.0 heren
€49,95
Craft Sportswear
Extreme 2.0 thermoshirt dames
€49,95
Craft Sportswear
handschoenen Thermal Multi Grip
€24,95
Craft Sportswear
T-shirt Extreme 2.0 dames
€44,95
Craft Sportswear
thermobroek Extreme 2.0 dames
€49,95
Craft Sportswear
thermobroek Extreme 2.0 heren
€49,95
Craft Sportswear
handschoenen Hybrid Weather
€39,95
Craft Sportswear
thermobroek Active junior
€34,95
Craft Sportswear
zweethemd Cool Intensity heren
€44,95
Craft Sportswear
zweetshirt Cool Intensity heren
€49,95 €42,95
Craft Sportswear
sporthemd Cool Mesh heren
€42,95
Craft Sportswear
sportshirt Cool Mesh heren
€44,95
Craft Sportswear
onderbroek Cool Greatness heren
€19,95
Craft Sportswear
zweetshirt Cool Intensity dames
€49,95 €34,95
Craft Sportswear
muts Thermal Hat
€24,95
Craft Sportswear
hoofdband Big Logo
€24,95
Craft Sportswear
thermoshirt Comfort heren
€44,95
Craft Sportswear
fietsonderbroek Cool Greatness Bike Boxer
€49,95 €42,95
Pagina 1 van 2

Het Craft thermo ondergoed (Craft of Sweden) is ontworpen om direct op de huid te worden gedragen. De structuur van het thermisch sport ondergoed en de manier waarop de Craft onderkleding is genaaid zorgt er voor dat het zweet maximaal wordt afgevoerd en dat de isolerende eigenschappen optimaal benut worden. Of dat nou verkoelend moet werken, of er juist voor moet zorgen dat je lekker warm blijft. Welk weertype het ook is en wat je activiteit ook is, Craft thermokleding draag je direct op de huid onder je andere kleding. Zo werkt het perfect en kun jij je lekkerder bewegen.

Craft thermo onodergoed en sportkleding

Craft sportkleding (thermokleding en sport ondergoed) is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat er voor elk weertype en iedere sport een goede basislaag te verkrijgen is.

Craft Stay Cool verkoelend ondergoed

Craft sport ondergoed Stay Cool (het bekende Craft Pro Cool ondergoed) is verkoelend en sneldrogend Voor de hete zomermaanden, maar ook voor de vaak warme gymzalen en sportscholen is de Craft Stay Cool thermokleding een perfecte aanvulling op de bestaande Craft sportkleding. Dit thermisch ondergoed is ontworpen om je lichaam koel te houden en het zweet zo snel mogelijk af te voeren. Het houdt je lichaam op temperatuur, zonder warmte af te geven. Ideaal als basislaag onder een fietsshirt bijvoorbeeld, of als sportshirt tijdens het hardlopen in de zomer.

Craft Be Active Extreme thermo ondergoed

Craft thermokleding Be Active Extreme ademt en houdt warm. De Craft Be Active Extreme thermokleding is bedoeld voor een hoge mate van activiteit in milde tot koude condities. De dunne en lichtgewicht Craft thermokleding is elastisch en heeft een hoog vocht afvoerend vermogen. Ook de temperatuur wordt hier goed gereguleerd, echter is het ondergoed minder warm dan de reguliere Be Active.

Op zoek naar Craft kleding?

Craft kleding is er in vele soorten en maten en Craft kleding is vooral bekend bij wielrenners en hardlopers. De sneldrogende Craft kleding heeft een goed sluitende pasvorm en is in staat om je lichaam op temperatuur te houden en om zweet af te voeren tijdens het sporten. Craft kleding bestel je online bij Thermowear. Wij leveren Craft kleding uit voorraad en u ontvangt het snel thuis. Vragen over Craft kleding? Stuur ons een mail of bel ons op, we helpen u graag verder!

Craft kleding outlet

Bij Thermowear hebben we uiteraard ook Craft aanbiedingen en deze zijn te zien in onze Craft kleding outlet. Hier vind je Craft kleding die zeer sterk is afgeprijsd en kun je dus winkelen met hoge kortingen. De Craft kleding outlet wordt constant opnieuw gevuld en bijgewerkt. Wil je dus goedkoop Craft kleding online kopen, bestel deze dan in onze Craft kleding outlet.

Craft hardloopkleding, alleen het beste ondergoed is goed genoeg

Hardlopen in Craft onderkleding is heel erg fijn. Dat komt vooral omdat de Craft hardloopkleding gemaakt is door specialisten. Deze specialisten van Craft hebben in samenwerking met professionele atleten de feedback verwerkt in de Craft hardloopkleding en daar profiteer jij weer van. Denk hierbij aan strategische zones onder de oksels of op de rug die het mogelijk maken om veel beter te ventileren en te verkoelen. Of denk aan de speciale samenstelling van de Craft hardloopkleding voor de winter, ook hier is er veel aandacht besteed aan het afvoeren van zweet zonder daarbij uit het oog te verliezen dat het op temperatuur blijven ook erg belangrijk is. Craft hardloopkleding bestel je natuurlijk bij de Craft specialist van Nederland, Thermowear!

Blijf koel met Craft hardloopkleding Craft Stay Cool

De Craft Stay Cool hardloopkleding is gemaakt om je lichaam helpen te koelen zodat je niet oververhit raakt. Met name de Craft Stay Cool onderkleding voor het hardlopen is hier een heel goed voorbeeld van. De kleding verkoelt je lichaam en houdt het veel langer droog dan een hardloopshirt van katoen. Ben je op zoek naar verkoelende hardloopkleding, dan is de Craft hardloopkleding precies wat je zoekt, want ook in de zomer kun je de Craft thermo ondergoed dragen.

Lees meer