Klantenservice
0
Sluiten

Retouren & Herroeping

Ruilen en retourneren is makkelijk bij Thermokleding.nl

Bij Thermowear bedraagt de retourperiode maar liefst 60 dagen! Je kan het thermo ondergoed, binnen 60 dagen na ontvangst, ruilen of naar ons retourneren. De thermokleding mag gepast maar niet gedragen zijn. De onbeschadigde thermokleding dient nog voorzien te zijn van alle (originele onbeschadigde) productlabels alsook van de (originele onbeschadigde) productverpakking.  Hieronder vind je een stappenplan voor het aanmelden van je retourzending.

NAAR HET RETOURPLATFORM

Ruilen kan gratis

Is je aankoop niet volledig naar wens? Omruilen kan GRATIS bij Thermowear! 

Wil je na het passen toch liever je thermokleding een maatje groter of kleiner? Of wil je toch een ander product? Dan kan je de "verkeerde" thermokleding makkelijk retourneren via ons retourplatform. Tijdens het aanmaken van het retourlabel betaal je slechts €3,95 als verzendkost. Samen met het retourlabel ontvang je (via mail) een kortingscode waarmee je €3,95 korting krijgt op je nieuwe bestelling. Zo vervallen de retourkosten die je betaalt voor de retourzending. Heb je hierover bijkomende vragen, aarzel dan zeker niet om ons hierover te mailen: [email protected]

Retourneren

Thermowear werkt met een volledig geautomatiseerd retourproces dat instaat van het aanmelden van de retour tot de terugbetaling van het volledige aankoopbedrag. Via ons retourplatform maak je in no time een retourlabel aan. De verzendkosten van het retourplatform bedragen €3,95.

Wens je geen gebruik te maken van onze vervoerders, dan dien je de retour nog steeds aan te melden via het retourplatform. Bij het kiezen van de vervoerder, heb je de mogelijkheid om de kosten van de zending voor eigen rekening te nemen. Let hierbij op: er wordt vermeld dat dit gratis is. Het aanmaken van het label in het portaal is inderdaad gratis maar de volledige verzendkosten zijn voor jouw rekening. Zodra de retour bij ons arriveert, wordt de status ervan gecontroleerd. Daarna ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. De verwerkingstermijn bedraagt op dit moment max. 14 dagen.

Hoe stuur ik iets retour?

Ga naar ons retourplatform: https://thermowear.montareturns.com/

Volg de stappen om een retourlabel aan te maken:

Geef het ordernummer en emailadres van je bestelling in. Het ordernummer heeft acht cijfers en begint met 31. Dit kan je terugvinden op de bestelbevestiging alsook op de factuur. Het e-mailadres dient hetzelfde e-mailadres te zijn waarmee de bestelling geplaatst werd.
Klik op de knop Klik hier om te starten.

Stap 1: selecteer de te retourneren producten, het aantal en de retourreden. Let hierbij op dat je steeds de juiste maat en kleur selecteert. Indien je kiest voor de optie “Artikel is vuil of stuk”, is het verplicht een opmerking te vermelden en om een foto mee te sturen. Bij de optie “Anders/onbekend” is het verplicht om een opmerking toe te voegen. Bij de andere retourredenen is geen verdere informatie nodig.
Klik op de knop Volgende.

Stap 2: hoe wil je het pakket retourneren? Selecteer de verzender waarmee je het pakket wil retourneren. Kies je hierbij om het pakket zelf te versturen (zonder gebruik te maken van onze vervoerders, betaal je aan ons geen verzendkosten, maar dan sta je zelf in voor de verzendkosten). Via de locator kan je zien waar je het pakketje kan binnenbrengen bij jou in de buurt.
Klik op de knop Volgende stap.

Stap 3: controleren en bevestigen. In deze stap zie je een overzicht van de te retourneren artikelen en de vervoerder waarmee je wenst te retourneren. Gelieve dit overzicht goed te controleren. Na het bevestigen kan de retouraanmelding niet meer gewijzigd worden.
Klik op de knop Bevestigen.

Stap 4: je komt nu terecht in onze beveiligde betaalomgeving. Hier kies je de betaalwijze (iDeal, CreditCard, Paypal, Bancontact).

Stap 5: volg de instructies om de betaling af te ronden.

Stap 6: na het afronden van de betaling is de retourzending aangemeld. Je ontvangt (binnen de 5 minuten) een bevestigingsmail met het retourlabel in bijlage. Je kan het retourlabel meteen downloaden via de blauwe knop “Download retourlabel en rond je retour af”.

Stap 7: druk het retourlabel af.

Je retourpakket verzendklaar maken:

Doe de onbeschadigde thermokleding met (eventuele onbeschadigde originele productlabels) in de (onbeschadigde originele) verpakking. Doe deze producten in een stevige verzenddoos.

Plak de verzenddoos zorgvuldig dicht en verwijder eventuele oude labels van de doos.

Plak het nieuwe retourlabel op de verzenddoos.

Breng het pakket binnen bij het retourpunt naar keuze

Retouren op eigen kosten:

Je kan ook kiezen om de thermokleding op eigen kosten terug te zenden naar ons magazijn. Je dient dan wel het pakket aan te melden in ons retourplatform. Je staat dan zelf in voor de verzendkosten. LET OP: pakketjes die niet aangemeld zijn zullen niet of trager verwerkt worden. Je kan het pakket retour sturen naar onderstaand adres:

Monta tav. Thermowear retour
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen
Nederland

Schrijf altijd je eigen adres als afzender op de doos; je bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Wat betaalt Thermowear terug?
Thermowear vergoedt het totale aankoopbedrag van de geretourneerde thermokleding, inclusief eventuele verzendkosten van uw bestelling.

Makkelijk retourneren, gebruik onze goedkope retourservice:
Indien je gebruik hebt gemaakt van onze retourservice (https://thermowear.montareturns.com/) betaal je een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 3,95. Dat is een stuk voordeliger dan het zelf te moeten regelen.

Retour zelf regelen = zelf betalen:
Je kan dan zelf kiezen hoe je de bestelling naar ons terugstuurt. De retour moet wel aangemeld worden in ons platform. Dat mag via DPD, PostNL, UPS, etc.. De kosten voor deze retourzending betaal je zelf, wij komen hier niet in tussen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag (incl. alle kosten) terugbetaald.

Wat doen wij met de retourzending?
Zodra je retourzending bij ons binnenkomt zal deze worden nagekeken. Na goedkeuring zullen wij overgaan tot het terugbetalen.

Gewassen, beschadigde of incomplete producten en verpakkingen worden niet teruggenomen.

Belangrijk: losgeknipte producten, producten zonder originele verpakking, producten zonder originele kaartjes eraan vast, gewassen producten, gedragen producten, vieze producten en defecte producten worden niet teruggenomen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gepaste oplossing bieden. Je kan ons altijd mailen via: [email protected]. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij zullen de klacht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Herroeping

Let op: deze bladzijde is niet voor retouren of omruiling van uw bestelling.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen, conform het herroepingsrecht, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping : Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u kosteloos terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht (m.u.v. Klarna, en creditcard betalingen), tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.


Formulier om uw bestelling te herroepen (Niet voor omruilen of normale retouren)
Graag dit formulier invullen en aan ons retour sturen, wanneer u de koop wilt ontbinden. U krijgt van ons informatie over het terugzenden van het product.


GEGEVENS WEBWINKEL
Thermowear
Schoterhoek 2
2441 LD Nieuwveen
[email protected]

ONTBINDING DOOR CONSUMENT
Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen ontbindt:

Product:
Besteld op of ontvangen op*:

GEGEVENS CONSUMENT
Naam:
Adres:
Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is


U kunt ons ook een e-mail sturen voorzien van bovenstaande informatie en de melding dat u wilt herroepen. U ontvangt dan de gegevens voor het terugzenden via de e-mail.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »