Retouren & Herroeping

Retouren

Bent u toch niet helemaal tevreden over het ontvangen artikel? Dan kunt u deze naar ons retourneren, dat is geen probleem bij Thermowear. Maar let op: een artikel even passen voor de maatvoering is iets anders dan een artikel dragen tijdens een langere periode.

Hoe stuur ik iets retour?
Op de achterkant van de pakbon die bij uw bestelling zit staat beschreven hoe u makkelijk en voordelig uw bestelling terug kunt sturen. U heeft hiervoor 60 dagen de tijd.

Hoe verpak ik de gepaste kleding?
Wilt u de (ongebruikte) artikelen weer netjes in de originele verpakking inpakken, inclusief eventuele productkaartjes en het geheel verpakken in een stevige doos? Op deze manier kunnen we voorkomen dat de artikelen tijdens het transport beschadigd raken. Graag de pakbon, of een kopie daarvan, toevoegen aan uw zending.

Wat betaalt Thermowear u terug?
Thermowear vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Thermowear aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Zelf regelen:
U kunt zelf kiezen hoe u uw bestelling aan ons terugstuurt. Dat mag via DPD, PostNL, UPS, etc.. Als u zelf de retourzending regelt, dan moet u even contact opnemen voor een ander afleveradres. De kosten voor deze retourzending betaalt u zelf.

Makkelijk retourneren, gebruik onze goedkope retourservice:
Indien u gebruik heeft gemaakt van onze retourservice (zie achterzijde van de pakbon) betaalt u een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 3,95. Dat is een stuk voordeliger dan het zelf te moeten regelen.

Wat doen wij met uw retourzending?
Zodra uw retourzending bij ons binnenkomt zal deze worden nagekeken. Mochten er problemen zijn met de status van een geretourneerd artikel, dan hoort u dat uiteraard van ons.

Gewassen, beschadigde of incomplete producten worden niet teruggenomen.

Retourproces kort samengevat:

  • Lees de achterzijde van de pakbon.
  • Wij ontvangen en checken de retour ontvangen artikelen.
  • Alle artikelen in orde? U ontvangt het bedrag van de artikelen + eventueel betaalde verzendkosten van de bestelling retour op uw bankrekening (minus €3,95 als u gebruik maakt van onze retourservice).
  • Wilt u andere artikelen ontvangen, maar u wilt niet opnieuw via de webshop de bestelling plaatsen? Dan kunnen wij de omruiling voor u verwerken, dat is geen probleem. Houdt u er alleen wel rekening mee dat omruilen op deze manier minimaal 5 werkdagen langer duurt omdat wij eerst uw retourzending moeten afwachten.

Belangrijk: losgeknipte producten, producten zonder originele verpakking, producten zonder originele kaartjes er aan vast, gewassen producten, gedragen producten, vieze producten en defecte producten worden niet teruggenomen.

Klachten

Klachten zijn niet fijn. Nooit. En dat willen we heel graag oplossen. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen en u een zeer goede service te bieden. Maar in het gehele proces van het plaatsen van producten in de webshop tot aan het verzenden van uw bestelling zijn mensen aan het werk. En waar mensen werken kunnen nou eenmaal fouten gemaakt worden.

Het spijt ons enorm als er iets in het proces niet verloopt zoals u van ons had mogen verwachten óf als een aangekocht product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Laat ons zo spoedig mogelijk uw klacht weten via telefoon of e-mail (info@thermowear.nl). We zullen uw bericht direct oppakken en contact met u opnemen over een oplossing.

Herroeping

Let op: deze bladzijde is niet voor retouren of omruilingen van uw bestelling.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen, conform het herroepingsrecht, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping : Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u kosteloos terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht (m.u.v. AfterPay en creditcard betalingen), tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.


Formulier om uw bestelling te herroepen (Niet voor omruilen of normale retouren)
Graag dit formulier invullen en aan ons retour sturen, wanneer u de koop wilt ontbinden. U krijgt van ons informatie over het terugzenden van het product.


GEGEVENS WEBWINKEL
Thermowear
Kibbelveen 16
7848TA Schoonoord
info@thermowear.nl

ONTBINDING DOOR CONSUMENT
Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen ontbindt:

Product:
Besteld op of ontvangen op*:

GEGEVENS CONSUMENT
Naam:
Adres:
Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum:

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is


U kunt ons ook een e-mail sturen voorzien van bovenstaande informatie en de melding dat u wilt herroepen. U ontvangt dan de gegevens voor het terugzenden via de e-mail.