De binnenzijde van Odlo X-Warm thermokleding is net als de Originals serie geborsteld zodat het heerlijk zacht aanvoelt op het lichaam. Het fijne van dit thermo ondergoed is dat het bijna twee keer zo dik is (op sommige plaatsen zelfs dikker!) en je de warmte van je lichaam dus zeer goed vast kan houden.

Uiteraard is Odlo X-Warm ook geschikt om nare geurtjes tegen te gaan, is het sneldrogend en doet de pasvorm niet onder dan voor normaal thermo ondergoed van Odlo.

Het warmste thermo ondergoed van Odlo is ook geschikt voor minder validen.

Thermowear verkoopt het warmste en dikste thermo ondergoed van Odlo veel aan mensen die minder of matig bewegen als het heel erg koud is. Je kan dan denken aan een passieve wintersportvakantie, of bewakingspersoneel, of mensen die minder valide zijn en in een rolstoel zitten. Ook wanneer je aan het vissen bent en dus weinig beweegt kan dit Odlo X-Warm ondergoed goed van pas komen. Het houdt veel warmte vast, is lekker stevig en geeft daardoor een behaaglijk gevoel.

Thermowear vindt de Odlo X- Warm minder geschikt voor hardlopen of fietsen. Het is echt een thermo laag die je draagt als het echt koud is en je niet al te gek doet. Je hebt het meeste profijt van deze warme thermokleding als je matig beweegt. Dus als je écht war ondergoed wilt hebben voor de komende wintermaanden, dan zit je met Odlo X-Warm prima!

WIl je meer thermisch ondergoed bekijken? Klik dan hier om op de zoekpagina te komen met thermisch ondergoed

Lees meer