Klantenservice
0
Sluiten

Nieuwsbrief

Op zoek naar een Thermowear kortingscode? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en ontvang een Thermowear kortingscode als welkomstgeschenk.

Wat kun je van ons verwachten?
In de nieuwsbrief geven we wekelijks aandacht aan nieuwe producten die passen bij gebruikers van frisse buitenlucht. Zo geven we tips over welke kleding je het beste kan dragen in de huidige periode van het jaar in combinatie met het huidige weerbeeld, zie je nieuwe items die we op de website geplaatst hebben en profiteer je als eerste van onze acties en kortingen.

5% korting
Als je je inschrijft ontvang je direct een kortingscode van 5% die je kunt gebruiken bij je eerste bestelling bij Thermowear. Deze unieke code kan eenmalig gebruikt worden en is beperkt houdbaar.

Schrijf je hier in

Privacy
Jouw gegevens worden veilig bewaard en zullen nooit gebruikt worden door derden. Thermowear is de enige die je af en toe een nieuwsbrief zal sturen. Lees hier alles over hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Afmelden
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Geen enkel probleem! Onderin iedere nieuwsbrief die wij verzenden staat een duidelijk zichtbare afmeld-link. Als je hier op klikt ben je direct afgemeld.

Geef mij korting!

Thermowear gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen / Afmelden te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via [email protected]. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »