Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 25 Oktober 2013

X-Socks hardloopsokken voor de winter

En daar ging ik dan, goedgemutst de kou in. Hardloopkleding aan, muts op de kop en gáán. Na nog geen 10 minuten stond ik weer thuis met steenkoude tenen....
Dat was in 2009 en inmiddels weet ik wel beter. Wanneer ik nu hardloop in de sneeuw of wanneer het gewoon serieus koud is, dan draag ik thermo hardloopsokken van X-Socks of Craft. Die van Craft zijn wat meer all-round en de X-Socks running sokken zijn echt voor het hardlopen.

Voorzien van merinowol voor een goede isolatie en zilverionen voor een betere bescherming tegen bacteriën. De sokken zitten, net als de kleding van X-Bionic, helemaal propvol techniek waardoor de pasvorm perfect aansluit bij de hardloper.

Zelf loop ik afwisselend een uur tot ander half uur en draag deze sokken met veel plezier. Voor mij was het belangrijkste dat mijn tenen warm bleven, de rest ging prima. Ik loop namelijk in de winter met dezelfde schoenen als in de zomer en die zijn vooral gericht op ventilatie. Door het dragen van de winter hardloop sokken blijven mijn tenen vele beter op temperatuur. Dat voorkomt weer blessures en gevoelloosheid waardoor je weer veel lekkerder loopt.

Ben je op zoek naar een lekkere hardloopsok voor de koude wintermaanden (of heb je erg snel last van koude voeten) dan is deze sok absoluut het proberen waard. En het mooie is dat X-Socks na registratie op hun website ook nog eens twee jaar garantie geeft. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Meer info over X-Socks is een onderdeel van X-Bionic.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »