Klantenservice
0
Sluiten
Vrijdag 22 December 2023

De 10 best verkochte thermo kledingstukken van 2023

De winter is weer begonnen. 't Is nog geen typische winterweer, maar de échte kou zal ongetwijfeld nog komen. Om jou voor te bereiden op de vrieskou en de ijzige wind van de komende maanden, hebben wij hier een lijstje van onze 10 meest verkochte thermowearartikels in 2023. Zou weet jij perfect wat je moet dragen om comfortabel je buitenactiviteiten te blijven voortzetten.

We wensen je alvast een fijne kerst en een gelukkig, sportief, gezond 2024

10. Merinoo 200 thermoshirt met kraag en rits (voor mannen)

Heerlijk warme thermoshirt van 100% merinowol met lange mouwen, kraag en rits. Ideaal voor het hele jaar. Dankzij de rits in de kraag kan je de mate van verwarming en afkoeling zelf regelen. Zo kan je bij aanvang van je buitenactiviteiten in de kou je rits volledig dicht doen. Krijg je het bij het bewegen te warm, dan doe je die gewoon open.

Bekijk deze Merinoo thermoshirt met kraag en rits

9. Merinoo 200 thermoshirt met kraag en rits (voor dames)

Hetzelfde Merinoo thermoshirt met kraag en rits is ook populair bij vrouwen.

Bekijk Merinoo thermoshirt met kraag en rits voor vrouwen

 

8. Woolpower 600 thermosokken klassieke hoogte

Deze Woolpower 600 thermosokken zijn extra warm voor in de winter. Heerlijk om te dragen, want ze zijn naadloos. Houden je voeten lekker warm in extreme kou, en tegelijkertijd krijg je geen zweetvoeten erin!

Check de Woolpower 600 thermosokken

 

7. Merino 200 thermoshirt voor dames

Heerlijk warme én zachte thermoshirt voor vrouwen. Gemaakt van 100% merinowol. Ideaal om het hele jaar door te dragen. In de winter als baselayer; als het warmer is kan je het zelfs als single layer dragen.

Alle voordelen van de Merinoo 200 thermoshirt voor vrouwen

6. Merinoo 200 thermobroek voor heren

Zachte, lekker warme themobroek van Merinoo voor heren. 100% merinowol, en dus ideaal voor het hele jaar. Deze thermobroek kan je dragen bij uiteenlopende activiteiten. Tijdens de koude maanden als onderlaag. Tijdens de warmere maanden als enkel kledingstuk. Ga je graag op skireis? Dan is deze thermobroek ideaal voor onder je skibroek.

Ontdek de Merinoo 200 thermobroek voor heren

 

5. Odlo Active X-Warm thermoshirt (heren)

Hét warmste thermoshirt van Odlo voor mannen. 100% gerecycleerd, en dus 100% verantwoord. Zorgt voor extra warmte en isolatie in de winter tijdens het buitensporten. Tegelijkertijd een perfecte vochtafdrijver. Je krijgt dus geen last van zweet of geurtjes.

Check alle voordelen van dit thermoshirt

 

4. Woolpower 400 thermosokken

Heerlijke warme thermosokken van Woolpower die je dagelijks kunt dragen. Ze regelen je temperatuur, voeren vocht af en zijn comfortabel om te dragen. Bovendien wasbaar op 60°. Ideaal dus!

Bekijk deze Woolpower 400 thermosokken

 

3. Icebreaker 260 thermobroek voor dames

Dit is de warmste thermobroek van Icebreaker voor dames. Voor 100% gemaakt van de fijnste merinowol. Deze broek kan je dragen als het extreem koude is. Zelfs wanneer je weinig beweegt. Isoleert extreem goed en voert efficiënt vocht af.

Ontdek deze Icebreaker thermobroek

 

2. Icebreaker 260 Apex (onder)handschoenen

Deze merinowollen onderhandschoenen van Icebreaker zijn zeer geschikt om te dragen onder bijvoorbeeld skihandschoenen, maar kunnen ook prima als enkele laag gedragen worden.

Bekijk deze Icebreaker 260 handschoenen

 

1. Merinoo 200 thermoshirt voor heren

Heerlijk warme én zachte thermoshirt voor heren. Gemaakt van 100% merinowol. Ideaal om het hele jaar door te dragen. In de winter als baselayer; als het warmer is kan je het zelfs als single layer dragen.

Check alle voordelen

 

Weet je nog niet welke thermokleding te kiezen? Geen probleem! Ook in 2024 staan wij voor je klaar voor professioneel advies. Geef ons een seintje in de chat, en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

 

Team Thermowear

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »