Warm thermo ondergoed voor sporters

Als je veel sport in de winter weet je wat het is om er halverwege achter te komen dat je te veel aan hebt of juist veel te weinig. De Craft Warm Intensity thermokleding lost dit probleem voor je op, want het warme thermo ondergoed van Craft is bij uitstek geschikt voor wie in de kou serieus wil sporten.

Het thermo ondergoed van Craft isoleert je lichaam tijdens het sporten in de kou, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een drogere huid. Dat scheelt een boel koude rillingen en maakt het sporten veel aangenamer omdat je lichaam veel beter op temperatuur gehouden wordt. De onderkleding voor de wintersport is licht van gewicht en uiteraard sneldrogend.

Het bijzondere aan de Craft Warm Intensity thermokleding is dat er naast de technische materialen, ook gebruik is gemaakt van body mapping zones. Deze zones zijn specifiek op het lichaam afgestelde zones die ofwel zorgen voor een betere ventilatie en zweet afvoer, ofwel zorgen voor een betere isolatie. Deze samenwerking van verschillende zones, samen met de strakke pasvorm van het thermisch ondergoed van Craft zorgen ervoor dat je onbezorgd kan sporten in de kou.

Thermowear adviseert de Craft Warm Intensity thermokleding te dragen bij temperaturen onder de (ongeveer) 5 graden Celsius en kouder. Voor het wandelen en dagelijks gebruik is deze thermokleding niet geschikt, daarvoor kun je beter thermo ondergoed van merino wol nemen.

Lees meer