Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 2 November 2015

Wat is Thermowear?

Dit is het logo van Thermowear. Wij verkopen thermo ondergoed, thermokleding en sport ondergoed van bekende sportmerken.

Thermowear is geen kleding, maar onze bedrijfsnaam. En dat is al zo sinds onze oprichting in 2006. Sommige winkels roepen dat ze thermowear verkopen, maar dat kan dus niet.

Misschien vindt men dat thermowear een algemene aanduiding is voor thermo ondergoed of thermokleding, maar voor ons is het gewoon hoe ons bedrijf heet.

Thermowear verkoopt thermokleding, sportondergoed en ademende, technische onderkleding voor iedereen die buiten of binnen lekker wil bewegen, of voor wie behoefte heeft aan warm ondergoed. Thermowear is de ware specialist op het gebied van thermische onderkleding omdat wij ons al sinds 2006 verdiepen in de technieken en samenstellingen van verschillende materialen die de bekende kledingmerken gebruiken voor het maken van technisch ondergoed.

Thermowear test alle kleding zelf en weet dus precies waar u de thermokleding voor kunt gebruiken. Meerdere keren per jaar spreken wij af met onze leveranciers om de laatste nieuwtjes en productontwikkelingen door te nemen. Zo verzekeren wij onszelf er van dat wij altijd up to date zijn en goede informatie kunnen verstrekken aan onze klanten.

Bestel bij Thermowear thermo ondergoed en thermokleding online en laat het thuis of op kantoor afleveren. En betalen? Betalen kan met iDEAL, Paypal, creditcard of gemakkelijk achteraf.

Thermowear is lid van de Stichting Webshop Keurmerk (u kunt dit hier controleren) en zo bent u verzekerd tegen onaangename verassingen.

Thermowear levert geheel uit eigen voorraad en bestellingen die voor 21:30 uur verwerkt zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u altijd uw thermokleding lekker snel in huis.

Wilt u direct contact met Thermowear? Dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen dat op deze pagina staat. Hier staat ook ons telefoonnummer en e-mailadres vermeld.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »