Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zondag 15 Maart 2015

Thermokleding.nl

Zo ziet de nieuwe website van Thermowear er nu uit. Thermokleding.nl is nu nog beter geworden!
Even een kort berichtje tussendoor. Misschien is het je al opgevallen, maar Thermowear is volledig vernieuwd! Onze website thermokleding.nl is volledig opnieuw opgebouwd en is op veel punten verbeterd. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om de verbeteringen door te voeren zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

We hebben veel vraag gekregen naar een helder en overzichtelijke presentatie van de producten per categorie en daar hebben we gehoor aan gegeven. Per categorie is het nu mogelijk om gebruik te maken van filters aan de linker kant van het het scherm waarmee je de zoekopdracht zeer gericht kan verfijnen. Zoek je een heren thermoshirt met korte mouwen, dan kun je via de filters nog dieper specificeren en bijvoorbeeld aanvinken dat je op zoek bent naar een zwart thermoshirt met isolatiewaarde 3 (van de 5). Als je ongeveer weet wat je wilt hebben dan kun je met behulp van het filtermenu nog gerichtere resultaten tevoorschijn toveren.

Thermowear is al jaren een begrip in Nederland als het aan komt op thermisch ondergoed. Er kan een keus gemaakt worden uit de meest uiteenlopende typen ondergoed zodat je exact kan vinden wat je zoekt. Het uitgebreide aanbod van bekende merken sportondergoed is zo samengesteld dat de overlap minimaal is. Hierdoor zal het zoekresultaat niet uitmonden in een onbegrijpelijk overzicht van 400 thermoshirts (zoals bij veel van onze collega's het geval is), maar krijg je een helder overzicht van een aantal thermoshirts voorgeschoteld waar je echt wat mee kan.

Ben je op zoek naar zomer sportondergoed waarin je lekker wil zweten? Ook dan zit je bij thermokleding.nl natuurlijk goed. We hebben het makkelijk gemaakt en hiervoor een speciale categorie ingezet waarin alle zomer sportkleding al overzichtelijk bij elkaar staat. Dat scheelt je weer zoeken door het enorme aanbod sportondergoed. In deze categorie vind je ook de zweetshirts en zweethemden die geschikt zijn voor hardlopen, fietsen of wandelen bijvoorbeeld.

Laat je verassen door het nieuwe aanbod van de nieuwste collectie sportondergoed. Ook dit jaar hebben we weer onze best gedaan om de mooiste en beste kleding voor het sporten in te kopen. Als Thermowear een tip mag geven: de Icebreaker 150 serie is echt een juweeltje voor het komende voorjaar. ;-)

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »