Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 8 Augustus 2013

Thermo ondergoed voor komende winter, een overzicht

Thermo ondergoed voor de komende winter belooft weer een mooie verzameling te worden van felle kleurtjes, maar ook van het basic zwarte thermo ondergoed.

Thermo ondergoed wordt meestal gekocht in de kleur zwart of wit, omdat het nou eenmaal ondergoed is dat je toch niet ziet. Maar steeds vaker kiezen mensen voor een lekker fel kleurtje voor het thermische ondergoed. En waarom niet? Het ziet er leuk uit en is net zo functioneel als een basic kleur zoals zwart.

Thermo ondergoed

Mons Royale thermo ondergoed.Een mooi voorbeeld van thermo ondergoed in een felle kleur vind je in de collectie van Mons Royale thermo ondergoed. Ze maken hippe kleuren en vrolijke prints en dat zie je steeds vaker bij merk kleding die je online kan kopen. In de winkels is dat al langer het geval, maar online is thermokleding toch meestal in het zwart of wit verkrijgbaar.
THERMOWEAR.nl maakt het je makkelijk door een groot aanbod thermo ondergoed aan te bieden in een vrolijke kleur of met een mooie print. Zowel damesondergoed als ondergoed voor heren zijn verkrijgbaar in een mooie kleur.

Icebreaker merino ondergoed heren.Icebreaker merino heeft ook shirts in vrolijke kleuren, al zijn die wel gericht op het wat mildere klimaat. Af en toe maken ze een uitstapje en kmen ze met fel blauw of roze te voorschijn. Ik vind het fantastisch en hou wel van thermo ondergoed in een mooi kleurtje.

Meer Icebreaker merino zie je hier, en voor de Mons Royale thermokleding neem je hier een kijkje.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »