Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 19 Juni 2013

The North Face Baselayer Light thermo ondergoed

The North Face is bij de meeste mensen vooral bekend van de dikke donsjacks, gele expeditie tenten en grote duffeltassen. De thermokleding is misschien minder bekend, en dat is jammer want hun basislaag is absoluut één van de betere en kan zich prima staande houden tussen de grote thermokleding merken zoals Odlo en Craft.

The North Face HyActive Baselayer Light

Voor het voorjaar, zomer en najaar is de Light uitvoering op de markt. De lichte holle vezels en open weefstructuur (tezamen vormt dit de door The North Face gepatenteerde HyActive Technologie) zorgen ervoor dat vocht snel naar de buitenzijde van de kleding zal worden afgevoerd, waardoor het lichaam langer droog aanvoelt.

Omdat dit materiaal zo licht is en een uitstekende (niet te strakke) pasvorm heeft valt de kleding mooi om het lichaam en voelt deze zacht en prettig aan op de huid. Zeer goed inzetbaar bij activiteiten met een gemiddelde tot hoge inspanning zoals hiken, nordic walking, hardlopen, mountainbiken of paardrijden.

Overige eigenschappen The North Face Light thermo ondergoed:

- zeer goed vochttransport (50% beter dan een standaard polyester)
- zeer licht (20% lichten dan een standaard polyester)
- droogt snel
- geur resistent, kleding blijft dus langer fris ruiken
- in diverse modellen verkrijgbaar.

Ben je overtuigd en wil je een Baselayer Light van The North Face bij ons aanschaffen? Stuur ons een e-mail en je ontvangt van ons een kortingscode welke geldig is op ons hele assortiment van The North Face Baselayer Light.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »