Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 3 Juni 2016

Review Craft thermo ondergoed, de verschillende typen Craft thermokleding.

Craft thermo ondergoed is geschikt om het hele jaar door te dragen. Je kan zowel in de zomer als in de winter gebruik maken van het thermische ondergoed van Craft. Het enige dat je hoeft te doen is rekening houden met de omgevingstemperatuur waarin je gaat bewegen. Simpel!

Craft thermokleding is onderverdeeld in een aantal verschillende types, zodat het ondergoed beter aansluit op de temperatuurzones die wij in Nederland (en daarbuiten) hebben.

Craft Stay Cool sport ondergoed.

Wanneer je gaat sporten op bewegen in de zomer als het warm is, dan draag je de Craft Stay Cool onderkleding. Dit sport ondergoed is bedoeld om je lichaam te helpen met koelen en om er voor te zorgen dan transpiratievocht snel kan worden afgevoerd naar buiten toe. Daarnaast is dit ondergoed zeer goed in het ventileren. Vaak zit er in het sport ondergoed mesh verwerkt, zodat er goed geventileerd kan worden. Deze extra ventilatie helpt je om de hitte wat sneller van je lichaam weg te voeren.

Craft Stay Cool sport ondergoed draag je tijdens all intensieve sporten in warme omstandigheden. Dat kunnen indoor sporten zijn zoals tennis, fitness of spinning, maar ook outdoor sporten zoals hardlopen, wielrennen, atletiek of roeien (om maar wat te noemen).

Craft Be Active Extreme thermo ondergoed.

Een stapje warmer is de Craft Be Active Extreme thermokleding. Deze elastische basislaag is geschikt voor 4 seizoenen en kan heel erg goed gecombineerd worden met het lagensysteem zoals we dat allemaal kennen uit de outdoor-branche: je draagt als eerste een thermoshirt, dan een softshell of fleece (om de warmte vast te houden) en dan een hardshell (de water- en winddichte laag tegen bescherming).
De Craft Extreme thermokleding leent zich heel erg goed voor de wintersport, of winterse sporten. Hardlopers, fietsers en skiërs dragen deze thermokleding direct op de huid om zo warm te blijven en zweet af te kunnen voeren.

Ga je intensief sporten in de kou of milde omgevingen, dan is het Craft Extreme thermo ondergoed een uitstekende keus!

Craft Keep Warm Wool thermokleding.

Voor de koukleumen onder ons is er een basislaag van Craft die je in de koudste omgevingen lekker warm houdt. De Craft Keep Warm Wool is een heerlijke baselayer waarin ook merino wol verwerkt zit. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie als het echt koud is buiten.

De Craft Keep Warm thermokleding draag je in hele koude omgevingen als je gaat skiën, snowboarden of wandelen bijvoorbeeld.

Als je van te voren weet wat je gaat doen en in welke temperatuurzone je dat gaat doen, dan is het vrij gemakkelijk om het beste Craft thermo ondergoed te kopen. Ga je sporten in een warme omgeving dan draag je de Craft Stay Cool en ga je actief sporten in de kou dan draag je de Craft Extreme.

Wil je meer informatie of een uitgebreid advies over welke Craft thermo ondergoed voor jou het beste is dan horen wij dat graag!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »