Geen producten gevonden...

Craft Keep Warm houdt je warm als het koud is.

De Craft Keep Warm thermokleding is de doorontwikkelde versie van de Craft Extreme onderkleding en ook een behoorlijk stukje dikker. Het thermische ondergoed is voorzien van klimaatzones zodat precies op de juiste plekken warmte blijft hangen en zweet geventileerd kan worden. Hiermee is de thermokleding van Craft zeer goed om gedragen te worden door hardlopers en wintersporters. Dat zijn sporten in de kou waar je veel zweet en waarbij je je lichaam goed moet beschermen tegen onderkoeling.

Craft Warm Wool thermo onderkleding met merino wol voor de wintersport.

Het thermo ondergoed van Craft Warm Wool is bijzonder omdat het voorzien is van merino wol. Het merino wol dat verwerkt zit in de thermokleding van Craft Warm Wool is erg geschikt om te dragen tijdens intensieve sporten in de kou en met name de sporten waarbij een stop en go activiteit belangrijk is. Denk aan mountainbiken, hiken, hardlopen, skiën of snowboarden.

[break]

Craft Warm Wool thermo onderkleding is bedoel voor de sporter die hoge eisen stelt aan ondergoed en niet gehinderd wil worden door een slechte pasvorm. Craft Warm Wool thermo onderkleding met merino wol is lekker elastisch en sluit perfect rond het lichaam aan zonder strak te zitten of te knellen. Bewegingsvrijheid gegarandeerd!

Combineer het beste van twee werelden en maak gebruik van Craft Warm Wool warme thermokleding met merino wol en polyester. De polyester vezel aan de buitenzijde en zachte merino wol aan de binnenzijde geeft je zo een aangenaam comfort als het buiten erg koud is.

Thermowear levert een uitgebreid assortiment Craft Warm Wool thermo ondergoed uit voorraad snel bij u thuis of op kantoor af.

Lees meer