Craft Extreme sneldrogend thermo ondergoed voor wintersport of training. Craft thermoshirts, thermobroeken en boxers van Craft Extreme bestel je eenvoudig in onze Craft Shop. Thermowear levert uit eigen voorraad snel bij u thuis of op kantoor.

Craft Be Active Extreme thermokleding is geschikt voor het sporten.

Craft Active Extreme thermo onderkleding zorgt ervoor dat je kunt presteren met een optimale lichaamstemperatuur tijdens inspanningen in milde en koude omgevingen. De Craft thermo onderkleding is gemaakt van een lichtgewicht en elastische stof die zorgt voor isolatie en zweet afvoer. Uiteraard is het Craft thermo ondergoed voorzien van een 3D pasvorm die nauw aansluit zonder te knellen.

In onze Craft Shop bestelt u online een van de betere baselayers voor de fanatieke sporter. De Craft Be Active Extreme thermo onderkleding is bij uitstek zeer geschikt als ondergoed voor hardlopers en fietsers in de winter én in de zomer.

Craft Be Active Extreme thermokleding houdt je lichaam op temperatuur.

Craft Be Active Extreme levert de serieuze sporter maximale vochtafvoer en een perfecte regulatie van het microklimaat van je lichaam. Speciaal bedoeld om echt te knallen in milde en koude omgevingen.

Craft Be Active Extreme thermo ondergoed houdt je warm en droog.

Extreem goede afvoer van te veel zweet, elastisch vermogen en uitstekend draagcomfort zijn de pijlers van deze thermokleding. De Craft Extreme shirts zijn overigens zeer populair onder fietsers en schaatsers. Niet allen omdat de Craft shirts veel en snel zweet afvoeren, maar ook omdat de achterzijde verlengd is en dus goed in je fietsbroek blijft zitten als je voorover bukt.

Als je meer informtie wil over de onderkleding vsan Craft dat gebruikt kan worden bij tal van activiteiten in wisselende omstandigheden dan kun je ons natuurlijk even een berichtje sturen. We geven je graag meer advies over de Craft Be Active Extreme thermokleding.

Lees meer