Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 3 Mei 2016

Odlo Onder Kleding bestellen?

Odlo Onder Kleding kun je dragen in de winter of in de zomer en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het ene Odlo shirt isoleert veel beter dan het andere en sommige Odlo onder kleding isoleert helemaal niet maar voert weer wel zweet heel erg goed af.

Welke Odlo Onder Kleding heb ik nodig?

Weet je al wat je gaat doen waar je de onderkleding voor nodig hebt? Ga je op wintersport, dan is het dragen van dikke Odlo thermokleding een goede keus. Deze onderkleding houdt je lichaam lekker op temperatuur zodat je veel langer in de kou kan zijn. De dikke thermokleding van Odlo is verkrijgbaar in een strakke variant en een iets lossere versie. De strakke serie, de Odlo Evolution serie is erg geschikt voor de wintersport, terwijl de Odlo Warm Originals thermokleding het erg goed doet bij normaal dagelijks gebruik in de winter.

Ga je deze zomer, het voorjaar of najaar lekker op pad en zoek je ondergoed van Odlo, dan kun je een kijkje nemen in de categorie Light of X-Light. Het lichtgewichte ondergoed van Odlo Cubic Light is in staat om zweet af te voeren en toch er voor te zorgen dat je lichaam een beetje geïsoleerd is. Dit ondergoed is vooral populair bij iedereen die lekker buiten wil zijn, zonder dat hij of zij aan het sporten is.

Ben je wel van plan om te gaan zwetendeze zomer, bijvoorbeeld omdat je gaat hardlopen of sporten, dan is de X-Light serie precies wat je zoekt! Deze onderkleding van Odlo is gericht op het afvoeren van zweet en helpt je zo je lichaam langer droog te houden. Niet helemaal droog (want dat is gevaarlijk), maar langer droog dan wanneer je met een katoenen shirt zou sporten in de zomer.

Odlo Onderkleding zonder katoen.

Wist je trouwens dat Odlo Onder Kleding niet evrkrijgbaar is in katoen? Het maakt uitsluitend gebruik van synthetisch materiaal zoals polyester en polypropyleen. Dit materiaal is vele malen sneller droog dan katoen. Ook is er een serie verkrijgbaar waarin merino wol verwerkt zit. Ook lekker om iedere dag te dragen trouwens!

Wat je ook gaat doen, hoe veel of hoe weinig je ook gaat zweten of hoe warm of koud het ook is, Odlo heeft voor iedereen die beweegt het juiste type ondergoed beschikbaar en als je het even niet meer weet, dan geven wij je graag advies over de beste Odlo Onder Kleding.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »