Odlo Cubic Light is zeer breed inzetbaar bij tal van sporten en activiteiten en dat heeft het vooral te danken aan de manier waarop het ondergoed in elkaar gezet is. Odlo Cubic, de naam zegt het al, bevat een hele kleine kubusstructuur die er voor zorgt dat er luchtkamertjes ontstaan tussen de stof (en dus tussen de huid en het volgende kledingstuk). In deze vierkante kamertjes kan de stilstaande lucht door het lichaam gemakkelijk op temperatuur gehouden worden. Dat kost je minder energie en daardoor blijf je beter op temperatuur tijdens het wandelen of hardlopen. Een ander voordeel van deze minuscule open structuur is dat het zeer goed ventileert.

Odlo Cubic thermo ondergoed met kubus structuur voor een betere isolatie en ventilatie.

Het materiaal waarvan de Odlo Cubic Light onderkleding van gemaakt is, is één van de snelst drogende stoffen die Odlo in het assortiment heeft. Hang een nat Cubic Light sportshirt even in de wind en met een kwartiertje is je Odlo Cubic shirt al nagenoeg droog.

De sneldrogende eigenschappen en het goed ventilerend vermogen, in combinatie met de mate waarin het Odlo thermo shirt ventileert maken het een uitstekende keus om de thermokleding het hele jaar door te dragen. In de zomer kun je het gewoon zo dragen (alhoewel het witte thermo shirt wel wat doorschijnt) en in de winter draag je het als basislaag onder een midlayer.

Odlo Cubic ondergoed is een allround baselayer.

Thermowear vindt de Odlo Cubic Light serie zeer geschikt voor dagelijsk gebruik in de zomer en voor wandeltochten. De stof blijft lekker op je huid zitten, plakt niet als het nat is, is snel droog en breed inzetbaar. Dat maakt de Odlo Cubic Light tot een ware all-rounder in het assortiment van Thermowear.

Als laatste nog een Thermowear Tip: de Odlo herenboxershorts en Odlo Cubic Light singlet dames zijn favoriet!

Lees meer