Odlo Evolution X-Light sportondergoed voor het zweten.

Het strakke sportondergoed van Odlo is zeer goed in het opnemen (eigenlijk voert het alleen door) van zweet en helpt je zodoende je lichaam droger te houden als je lekker aan het hardlopen of fietsen bent. De strakke pasvorm van dit ondergoed voor het sporten is erg aangenaam en geeft geen knellende irritatie. De stof sluit goed aan, zit prettig en je blijft je bewegingsvrijheid behouden.

  • Strakke, aangename pasvorm tijdens het sporten.
  • Ideaal om te dragen tijdens intensief bewegen in warme omstandigheden. Het voert zeet snel af en is zeer sneldrogend. Hierdoor blijft je lichaam droger en kun je je prettiger blijven bewegen.
  • Bij Thermowear verkrijgbaar voor dames en heren in verschillende uitvoeringen zoals boxershorts, slips, zweetshirts en zweethemden.

Odlo Evolution X-Light Dames.

Dames opgelet! Ben je op zoek naar een super lichtgewicht en dunne laag kleding die goed is in het afvoeren van transpiratievocht en zweet? Dan is de Odlo Evolution X-Light dames onderkleding een goede keus. De lichtgewicht sport onderkleding voor intensieve sporten heeft een goed sluitende pasvorm en draagt zeer prettig. De Odlo Evolution X-Light onderkleding is gericht op het afvoeren van zweet en dat merk je direct! De kleding is droog in een mum van tijd en je huid blijft langer droog dan bij het dragen van een katoenen sportshirt. De Odlo Evolution Dames sport onderkleding wordt veel gedragen tijdens hardlopen, skeeleren, schaatsen en fitness.

Odlo Evolution X-Light boxer.

De sneldrogende boxer van Odlo uit het assortiment sport ondergoed voor de zomer is de Odlo Evolution X-Light boxer. Deze boxer heeft een fijne, strakke pasvorm en is gericht op het afvoeren van zweet. Ideaal dus als je intensief aan het sporten bent in een warme omgeving. Met name als je houdt van hardlopen, fitness, skeeleren of intensieve work-outs is de Odlo Evolution X-Light boxer een fijn kledingstuk om te dragen. Sneldrogend, ademend en er is een Odlo Evolution X-Light dames boxer en een Odlo Evolution X-Light heren boxer.

Odlo Evolution X-Light zweethemd.

Thermowear tip voor Odlo Evolution X-Light sport onderkleding: Wielrenners en mountainbikers opgelet. Draag de Odlo Evolution X-Light onder je bibshort of wielrenbroek met bretels en je zult merken dat je lekkerder beweegt tijdens het fietsen. Zweet wordt snel afgevoerd en je lichaam wordt beschermd door een dunne laag stof tegen tocht en koude wind. Omdat de Evolution X-Light onderkleding van Odlo zo snel droog is hoeft je lichaam minder moeite te doen om het zweet weg te werken. Hierdoor blijf je lichaam langer droog en beter op temperatuur tijdens het fietsen. Bovendien zorgt het Odlo Evolution X-Light hemd er voor dat je bibshort prettiger zit tijdens het fietsen.

Lees meer