Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 8 Juli 2013

Craft thermo ondergoed te warm?

Is Craft thermo ondergoed te warm?

Soms vragen klanten zich wel eens af of wij ze wel goed hebben geïnformeerd. Laatst weer een klant en die vroeg zich hardop af of de link die ik gestuurd had wel klopte, want in de zomer draag je toch geen thermo ondergoed van Craft? Dat is toch veel te warm?

Craft thermo ondergoed te warm?

Niets is minder waar hoor en ook kun je er wel van uit gaan dat wanneer wij een advies geven (geheel kosteloos, trouwens) het heus wel klopt. Door onze ervaring met alle soorten onderkleding kunnen wij vrij specifiek een advies geven waar je wat mee kan. Je moet niets, natuurlijk.

Ik kreeg een e-mail van een klant die vroeg welk shirtje hij onder zijn fietsshirt kon dragen. Hij had als wens dat het zweet moest afvoeren, maar dat het ook moest isoleren. Hij wilde het niet koud hebben, maar zeker niet te warm! Er werd deze zomer mee gefietst en later in het jaar moest het ding ook mee met hardlopen.

Dat is natuurlijk geen enkel probleem en ik heb onze klant dan ook diverse mogelijkheden voorgeschoteld. Uiteindelijk bleek de Craft Be Active Extreme thermokleding het beste bij zijn situatie te passen, omdat deze het meest allround is.

Dit type Craft ondergoed is van een zeer dun en elastisch materiaal gemaakt wat zich heel goed aanpast aan je lichaam. Het is droog in een mum van tijd en dus prima te gebruiken voor bijvoorbeeld het wielrennen of hardlopen. 

Zelf ben ik een fan van het shirt met lange mouwen (klik hier), want daarmee kun je zelfs in de zomer nog uit de voeten. In de winter zit het Craft shirt onder een running jack of windbreaker. het shirt is lichtgewicht, snel droog, lekker elastisch (past altijd, ook na de kerstdagen!) en gaat lang genoeg mee om er alles uit te halen wat er in zit.

Mijn klant ging er van door met een shirt met korte mouwen. Ideaal voor onder zijn fietsshirt en ook in de winter prima te combineren met zijn hardloopkleding.

De kleding van Craft is dus zeker niet te warm. Maar het ligt er wel aan wanneer je wát aantrekt. Bedenk goed wat je met de kleding wilt bereiken. Wil je warmte, wil je een snelle absorptie van transpiratievocht of wil je gewoon een shirt zodat je tweede laag niet zo aan je huid plakt? Er zijn legio mogelijkheden voor handen en als je het dan hebt over het meest allround ondershirt van Craft, dan is de Extreme serie onverslaanbaar.

Meer informatie over het merk Craft vind je op de website van Craft Sportswear, klik hier.
Wil je meer weten over de Craft kleding Be Active Extreme thermokleding, dan kun je terecht bij THERMOWEAR.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »