Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 22 April 2015

Zomer Ondergoed Odlo Cubic

Zomer ondergoed van Odlo Cubic is een van de fijnste soorten ondergoed dat je kunt dragen in de zomer.
Als je echt lekker wilt kunnen bewegen in goed zittend modern zomer ondergoed waarmee je zweten tot een minimum beperkt, dan zit je met de collectie Odlo Cubic in de online shop van Thermowear helemaal goed! Kwalitatief goed ondergoed is een perfecte basis voor iedere eigentijdse outfit. Het is gewoon zonde wanneer je voor het komend seizoen leuke kleding hebt gekocht en je daaronder minder comfortabel zomer ondergoed draagt. Thermowear helpt je als outdoor specialist graag een handje bij de keuze voor zomerse ondergoed van eersteklas kwaliteit op zowel modisch als kwalitatief gebied. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat voor jou als kritische modeliefhebber van belang is bij het samenstellen van een trendy kledingstijl waarin ook een vooraanstaande rol is weggelegd voor comfort en draaggemak. De hele dag door bewegen wordt nog aangenamer met een bij jou passende keuze uit het aanbod van Odlo Cubic. Hinderlijk knellende onderkleding en overmatig zweten behoren daarmee voorgoed tot het verleden!

Odlo Cubic, modieus en heerlijk dragend zomer ondergoed op z'n best!

Het van oorsprong Noorse merk Odlo maakt fantastische sportmode voor dames, heren en kinderen. Het merk werd in 1946 opgericht door Odd Roar senior. Vanwege zijn eigen voorliefde voor verschillende outdoor sporten richtte hij zich met zijn collecties op perfect passende sportmode, ondergoed en thermokleding. De collectie Odlo Cubic is een uitstekend voorbeeld van de resultaten die 69 jaar ervaring met zich meebrengt. Deze aantrekkelijke serie maakt intensief bewegen mogelijk zonder daar direct de nadelen van te ondervinden. In alle situaties blijft het zomer ondergoed uit dit spraakmakende assortiment van Odlo je goede diensten bewijzen tijdens diverse sportieve bezigheden in de frisse buitenlucht. Zweten kun je nooit helemaal voorkomen, maar in het aanbod van Odlo Cubic dat je kunt bewonderen bij Thermowear, vindt je beslist zomer ondergoed met een optimale ademende werking die er zorgt voor draagt dat veel vocht snel wordt afgedreven. Het materiaal dat in deze collectie door Odlo gebruikt is, geldt als een van de snelst drogende stoffen die er zijn, dus zweten is er niet snel meer bij!

Zomer ondergoed, altijd aangenaam bewegen met topkwaliteit!

Veelvuldig zweten in slecht passende sportkleding kan je behoorlijk in de weg zitten tijdens het bewegen. Wil je iedere dag kunnen genieten van zeer functioneel ondergoed dat er ook nog eens hip uit ziet, dan kun je bij Thermowear online je slag slaan met Odlo Cubic. Hier vindt je een ruime keuze aan boxershorts, slips, hemden, T-shirts en longsleeves die stuk voor stuk duurzaam, modieus en comfortabel zijn. Unieke vormgeving en de toepassing van actuele kleurstellingen maken van het Odlo Cubic zomer ondergoed een betrouwbare en smaakvolle partner voor de favoriete outfit van sporters én niet-sporters!

Hou je van een actief leven en veel bewegen en ben je op zoek naar zomer ondergoed van topkwaliteit, dan ben je met de Odlo Cubic sportondergoed verzekerd van het beste van het beste. Uitmuntende pasvormen, elegant design en nooit meer last van zweten, dat is wat je van ieder model uit dit gevarieerde aanbod Odlo Cubic zomer ondergoed bij Thermowear mag verwachten!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »