Top 3 beste zweetshirts van Thermowear

Door:Thermowear
Top 3 beste zweetshirts van Thermowear
Bekijk de top 3 zweetshirts van Thermowear en bekijk welke voor jou het beste is. Een Falke, Odlo of Craft zweetshirt? Lees het hier!

Welk zweetshirt is voor jou het beste? Bekijk de Top 3 zweetshirts bij Thermowear.
Wij krijgen veel vraag naar een overzicht met de beste zweetshirts die gedragen kunnen worden tijdens fietsen, wandelen, hardlopen of dagelijks gebruik. De zweetkleding die direct op de huid gedragen wordt is goed in het afvoeren van zweet en verkoelt het lichaam tijdens fysieke inspanningen. Benieuwd naar de top 3 beste zweetshirts van Thermowear?

Zweethemden of zweetshirts zijn er van verschillende merken, met elk specifieke eigenschappen die meegenomen kunnen worden in de afweging of het betreffende zweethemd iets voor je kan zijn. Bekijk hieronder onze top 5 beste zweetshirts en hopelijk geeft dit je meer informatie om een goede keus te maken welk zweetshirt het beste voor jou is.

1. Odlo zweethemd X-Light

Het Odlo X-Light zweethemd is een volledig uit mesh materiaal opgebouwde singlet die maar één doel heeft het afvoeren van zweet en het helpen koelen van het lichaam. Het Odlo hemd heeft een uitstekende ventilatie, is licht van gewicht en kan ingezet worden bij het fietsen, wandelen, hardlopen of als onderhemd onder je overhemd om het ergste zweet op te vangen van je huid. Odlo zweethemd X-Light, klik hier.

2. Falke Zweetshirt Air Ventilation

Op de tweede plek staat het Falke Air Ventilation zweetshirt. Eigenlijk moet deze op de eerste plaats, maar vanwege de stevige prijs staat hij op de tweede plek. Dit zweetshirt van Falke is volledig naadloos opgebouwd uit mesh materiaal en rondom vorzien van verschillende klimaatzones zodat een optimaal ergonomisch singlet ontstaat waarin je maximaal kan zweten. Als je het shirt ziet denk je dt je een kanten gordijntje in je handen hebt, maar eenmaal op zijn plek op je huid merk je direct het verschil. Absoluut één van de beste ondershirts tegen het zweten van Falke dat momenteel verkrijgbaar is. Falke Zweetshirt Air Ventilation, klik hier.

3. Craft zweetshirt Stay Cool met mesh

Op de derde plek hebben wij de Craft Stay Cool t-shirt met mesh zones geplaatst. Een shirt van Craft hoort er nou eenmaal bij. Het materiaal is al jaren lang een beproefd concept en het werkt gewoon! Naast dat het shirt erg goed zweet afvoert draagt dit shirt ook actief bij in het verkoelen van je lichaam. Een van de best verkochte zweetshirts van Craft! Craft zweetshirt Stay Cool met mesh, klik hier.

De meeste shirts zijn ook verkrijgbaar in een zweethemd versie. Het grootste verschil met een zweetshirt is dat er dan geen mouwen aan zitten. Bij sommige merken (zoals het zweethemd van Craft) zijn de schouderbanden wat breder en bij het zweethemd van Odlo weer wat dunner. Kies voor u zelf het beste zweetshirt dat het beste bij uw situatie past.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »