Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 27 November 2014

Thermokleding voor kinderen: lekker warm!

Odlo en Bergans thermokleding voor kinderen, lekker warm!

We willen allemaal comfortabel warm blijven tijdens de winter. En goede thermokleding is hierbij nou eenmaal een must. Maar voor kinderen is het een uitdaging om echt prettige, ademende thermowear te vinden die ook nog eens in de juiste maten te verkrijgen zijn. En juist voor hen is het zo prettig om deze kleding te dragen, met al dat gespeel en gestoei in de sneeuw. Gelukkig zijn er ook een aantal merken die aan de kleintjes hebben gedacht!

Vermijd afkoelen

Niets is vervelender dan rillende kinderen die na een tijdje buiten te hebben gespeeld behoorlijk afkoelen. Gelukkig heeft Odlo de Warm Original ook in maat 80-176 uitgebracht. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor koude omstandigheden, zoals de wintersport. De binnenlaag is zacht opgeruld, waardoor hij lekker zacht aanvoelt en bovendien isolerende lucht vasthoudt op de huid. Zweet wordt snel afgevoerd door de structuur van de vezels en afgegeven aan de volgende laag kleding. En ook hier zit het Odlo Fresh effect in verwerkt: zilver-ionen (die van nature antibacterieel zijn) zijn in de stof verweven, waardoor nare geurtjes vermeden worden. Ook wel zo fijn als je niet elke dag je kleding wil of kan wassen.

Bergans en Odlo thermokleding: Leuke kleuren en details

En zoals van deze grote merken verwacht mag worden, hebben ze ook nagedacht over designs en kleuren. Bergans is daar een absolute topper in. Zij hebben de fijne Fjellrapp lijn ontwikkeld. Deze lijn is gemaakt van 100% merino wol, en is daarmee lekker warm als basislaag of pyjama, maar kan ook prima over Bergans Soleie ondergoed heen worden gedragen.

De shirts komen in leuke kleuren: Hot pink thermokleding voor de meisjes, en een stoer blauw en zwart gestreept kinder thermoshirt voor de jongens. Beiden lopen van maat 128 tot 164. Voor de allerkleinsten is er ook nog een heerlijk warm thermo shirt in de kleur lollipop, wat in maatje 92 tot 116 te verkrijgen is. En ook Odlo heeft nog over leuke details nagedacht: Één van de varianten van het thermoshirt heeft een facemask. Dit is heerlijk warm omdat het aansluit op de capuchon, en vanwege de 'ninja-look' is het gegarandeerd een hit. Pluspuntje: Veel van deze thermokleding kan op hoge temperaturen gewassen worden. Voor krimp hoef je dus niet bang te zijn.

Met deze thermowear hoef je je dus ook in de winterse kou niet druk te maken over rillende en bibberende kinderen. Maar ook als je een dagje in het bos gaat wandelen, kan een comfortabel warm pak een groot verschil maken. Neem dus eens een kijkje bij ons volledig assortiment van kinder thermokleding!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »