Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 18 December 2014

Wollen kinderkleding, waar te koop?

Wollen kinderondergoed.
Wollen kinderondergoed bestellen bij Thermowear.
Wollen ondergoed voor kinderen bestel je bijvoorbeeld bij Thermowear. Hier kunt u terecht voor mooi wollen ondergoed voor de allerkleinsten!

Kledingmerken die mooi wollen ondergoed maken voor kinderen zijn onder andere Bergans of Norway en Helly Hansen. De thermokleding van wol voldoen aan dezelfde eisen als het volwassen thermo ondergoed en bieden dan ook exact hetzelfde comfort.

Door te kiezen voor ondergoed van wol (merino wol) profiteert u van een natuurlijke materiaalsoort dat zacht is voor de huid. Merino wol gaat niet ruiken (ook niet na dagen achter elkaar ravotten in de kou) en past zich erg goed aan het lichaam aan.

Merino wol kriebelt niet en is bij uitstek zeer geschikt om dagelijks voor een langere periode te dragen. De thermokleding voor kinderen van wol wordt direct op de huid gedragen en er overheen komen de isolerende en winddichte laag.

Helly Hansen wollen ondergoed.Helly Hansen heeft wollen ondergoed voor kinderen die op exact dezelfde wijze gemaakt is als het ondergoed voor volwassenen. De kleding bestaat uit 100% zacht merino, aangevuld met de holly synthetische Lifa T3 vezel. Deze twee materialen zijn samengevoegd in de kleding en hierdoor ontstaat een prachtig thermo ondergoed dat het lichaam goed warm houdt en het zweet snel afvoert naar buiten toe.

Ook Bergans is specialist in thermisch ondergoed voor kinderen en brengt met de serie wollen thermokleding voor kinderen op de markt die verveeld is over meerdere leeftijdscategorieën. Zo is er voor de kleinsten een erg goede basislaag beschikbaar die niet onder doet voor het wollen ondergoed voor de jeugd.
Bergans maakt de thermokleding van 100% merino wol en ook deze kriebelt niet. Wel voelt het in het begin wat stugger, maar dat verdwijnt snel.

Een Thermowear tip: het wollen ondergoed voor kinderen kan ook gedragen worden als pyjama. En dat is wel zo makkelijk. ;-)

Op onze website hebben we een uitgebreid aanbod winterondergoed voor kinderen. (link). Wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »