Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zondag 1 December 2013

Op wintersport met Craft Active Extreme thermoshirt en thermobroek

Meer informatie over het Craft Extreme thermo ondergoed.

Sta je, bij het wachten op de skilift, te rillen van de kou omdat je shirt nat is van het zweet? Dan wordt het misschien tijd om eens naar een ander thermoshirt te gaan kijken. Goede thermokleding voert het zweet snel af naar buiten en daarmee worden de koude rillingen zoveel mogelijk verleden tijd.

De thermo ondergoed lijn van Craft is een goede optie, en dan zeker de serie Be Active Extreme: een zeer veelzijdig inzetbare lijn thermokleding met uitstekende isolerende en zweet afvoerende eigenschappen. Perfect dus voor de fanatieke en zwetende wintersporters.

Craft extreme thermokleding.De holle vezels zorgen voor een zeer goed vochttransport, waardoor het zweet razendsnel naar een volgende laag wordt afgevoerd. Daarnaast heeft de holle vezel een isolerende werking. Zo sla je met deze dunne laag thermokleding dus twee vliegen in één klap.

Doordat de Craft thermo kleding zeer elastisch, licht van gewicht en redelijk dun is sluit deze heel goed aan op je lichaam en voel je het materiaal bijna niet zitten. Het voelt écht als een tweede huid. Een goede technische midlayer en jas eroverheen, en je bent klaar voor de sneeuw.

Dus, ben je een fanatieke wintersporter die regelmatig het zweet op de rug heeft staan? Kijk dan eens naar deze serie thermoshirts en thermobroeken uit de Craft Be Active Extreme serie. Voor de wintersport hebben we een speciale aanbieding bestaande uit een thermoshirt met lange mouwen en een lange thermobroek.

Extra tip: de nekwarmer van Craft is een hele goede aanvulling op je wintersport outfit. Net een beetje meer isolatie als je boven op de berg staat. En wordt het te warm, dan trek je 'm zo weer uit.

Craft Be Active Extreme Nekwarmer

Let op: voor een optimaal vochtafvoer moeten de kledinglagen die je over de thermokleding draagt ook goed 'ademen'. Draag dus over je thermokleding bijvoorbeeld een dunne fleectrui en daaroverheen een winterjas of hardshell met ademend vermogen.

Wil je meer over het merk van Craft zelf weten, kijk dan op de Zweedse website van Craft, klik hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »