Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Zaterdag 16 Maart 2013

Odlo Warm Zip

Waarom zou je een thermoshirt met een rits nemen? Nou ja, de rits zit natuurlijk niet over de gehele lengte, anders zou het een jack of fleecetrui worden.

Het Odlo Warm thermoshirt met kol en rits is een ideaal shirt om te dragen tijdens de wintersport bijvoorbeeld. Door de rits open te zetten heb je tijdelijk even extra ventilatie, en wanneer deze dicht is profiteer je van het feit dat de warmte goed binnen gehouden wordt. Bovendien bescherm je je hals tegen extra tocht en kou.

De Odlo Warm thermokleding heeft een geborstelde binnenzijde die de lucht tussen het lichaam en de kleding goed vasthoudt. Het lichaam kan deze stilstaande lucht prima op temperatuur houden waardoor de thermokleding perfect is om te dragen in koude temperaturen.

Het Odlo thermo ondergoed is voorzien van het bekende Odlo Fresh Effect, wat er voro zorgt dat vieze geurtjes geen kans krijgen. Het materiaal is zeer sneldrogend en redelijk elastisch. De pasvorm is uiterst prettig, want het ondergoed zit niet te strak en niet te ruim. Je draagt het sluitend op je lichaam, zonder iets er onder.

Naast de Odlo warm zip is er nog veel meer warm thermo ondergoed van Odlo.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »