Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 21 Mei 2015

Odlo sport boxer - Odlo Evolution X-Light sportondergoed

Een Odlo Evolution X-Light sport boxer heeft een fijne pasvorm en doet wat het moet doen, zweet afvoeren als je lekker aan het sporten bent.

Odlo sport boxer dames en heren – Odlo Evolution X-Light sportondergoed

Bij Thermowear krijgen we veel vragen over sportondergoed voor dames en heren sportkleding van Odlo. Dat kan ook niet anders, want Thermowear is tenslotte een specialist op het gebied van ademend sportondergoed. De vraag die wij de laatste tijd veel krijgen is: wat is een goede Odlo sport boxer voor de zomermaanden.

Odlo Sportswear heeft een aantal kleding-series in het assortiment en dat kan het soms wat lastig maken om de beste er voor jou uit te pikken. In de zomer hoeven wij je niet met een dikke thermo boxer van Odlo weg te sturen en in de winter zal je niet veel hebben aan de dunste Odlo sport boxer, want die isoleren niet.

Voor de zomermaanden adviseren wij gebruik te maken van de Odlo Evolution X-Light sport boxer. Deze flinterdunne boxershort is verkrijgbaar voor dames en voor heren en doet wat het moet doen, namelijk snel en veel zweet afvoeren.

Voordelen Odlo sport boxer

De Odlo Evolution X-Light thermo sport boxershort heeft een aantal leuke eigenschappen die je absoluut kan waarderen als je van veel bewegen in de hitte houdt. We zetten de voordelen van de Odlo sport boxer op een rijtje:

  • Extreem licht van gewicht dankzij het dunne materiaal
  • Zeer elastisch waardoor het goed aansluit op je lichaam
  • Uitermate sneldrogend
  • Snelle doorvoer van zweet waardoor je huid droger blijft tijdens het sporten en bewegen
  • Geen naden die hinderlijk in de weg zitten
  • De Odlo sport boxer is tevens voorzien van het bekende Odlo Fresh Effect, wat er voor zorgt dat nare geurtjes geen kans krijgen.

Pasvorm Odlo sport boxer

Odlo sport boxer dames.
Een afbeelding van de Odlo sport boxer voor dames. Dun en fijn Odlo sportondergoed.
De pasvorm van de Odlo sport boxer voor dames of heren is erg prettig. Hij is echt gericht op hoge inspanningen in warme omgevingen. Je merkt niet dat je hem aan hebt als je lekker met je hardlooptraining of wandeling bezig bent. De pijpjes zijn lang genoeg om te blijven zitten en de band aan de bovenzijde knelt niet in de buik.

De Odlo sport boxer is verkrijgbaar in het zwart of wit in verschillende maten (van S tot en met XL). Wil je meer weten over het merk Odlo, dan kun je terecht op de website van Odlo zelf. Wil je meer over sportondergoed weten dan kun je hier klikken en mocht je de Odlo sport boxer willen bestellen, dan kun je hier de Odlo sport boxer dames en hier de Odlo sport boxer heren vinden.

Nog meer vragen? Twijfel je nog over de juiste toepassing of wil je gewoon extra informatie? Neem contact met ons op over Odlo Evolution X-Light sportondergoed en we helpen je graag verder!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »