Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 1 Juni 2015

Odlo Cubic shirt voor optimaal zweetafvoer

Odlo Cubic Light herenshirts voeren het zweet goed af en dragen zeer comfortabel zowel in de zomer als in de winter.

We hebben er al vaker over geschreven in Thermowear Magazine, maar toch melden we het nog maar een keer. We krijgen regelmatig vragen van klanten die zich afvragen wanneer ze een Odlo Cubic t-shirt of boxershort kunnen (moeten?) dragen. En ons antwoord is veelal hetzelfde, want de Odlo Cubic thermokleding is een heerlijke allround basislaag die je niet alleen in de zomer prima kan dragen, maar die je ook op wintersport kan dragen als thermisch ondergoed.

Odlo Cubic eigenschappen.

Odlo Cubic Light thermokleding en sportondergoed is vervaardigd van synthetisch materiaal dat nauw aansluit op de huid. De structuur van dit thermo ondergoed is voorzien van allemaal vierkantjes. Deze vierkantjes (vandaar de naam Odlo Cubic) zijn hol en hebben als doel om zo veel mogelijk te ventileren. Door de vierkante ruimtes die er tussen ontstaan ontstaat er een luchtlaag die door het lichaam gemakkelijk warm gehouden kan worden. En omdat de lucht vrij kan bewegen word warme en vochtige lucht van het lichaam snel naar buiten toe geventileerd waar het kan verdampen. De natte lucht wordt als het ware van je lichaam afgezogen waardoor je droger blijft tijdens het sporten en bewegen.

Odlo Cubic en lekker zweten

Odlo Cubic ondergoed is erg fijn om in de zomer te dragen wanneer je gaat sporten en zweten. Het sneldrogende karakter en de hoge mate van ventilatie die het biedt is erg prettig te noemen. Een kletsnat Odlo Cubic t-shirt hang je even in de wind en met een kwartiertje is het droog. Het houdt geen water (zweet) vast en daarom is het ideaal om direct op de huid te dragen.

Ook in de wintermaanden kun je het Odlo Cubic dragen, maar dan als thermische onderkleding. Je creëert hiermee een extra thermolaag tussen je huid en je kleding waardoor je je lichaam beter kan isoleren en het voor je lichaam makkelijker is om op temperatuur te blijven.

De favorieten van Thermowear zijn de Odlo Cubic t-shirt en de Odlo Cubic boxershort.

Odlo Cubic heren t-shirt.
Het best verkochte heren t-shirt van Odlo is de Odlo Cubic Light voor heren. Geweldig heren t-shirt dat gedragen kan worden tijdens het sporten of wandelen.

Odlo Cubic Light damesshirt.
De dames-versie van het Odlo Cubic shirt is deze, met een lage hals. Ideaal voor de zomers en ook heerlijk om te dragen op de fiets bijvoorbeeld.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »