Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 28 Mei 2013

Odlo Cubic Light Ondergoed

Odlo Cubic Light? Je hebt het vast wel eens in de winkel gezien, of op onze website: ondergoed van Odlo met kubus structuur er in verwerkt. Maar wat is dat nou precies?

Odlo Cubic Light thermo ondergoed.

Odlo staat altijd garant voor de beste materialen en doordachte ontwerpen. Zo hebben we nu al een aantal seizoenen kunnen ervaren met één van hun beste materialen, Odlo Cubic. Maar niet iedereen (of je nu wel of geen sporter bent) is bekend met dit mooie materiaal.

De producten in het Odlo Cubic assortiment vallen allemaal onder de categorie ‘Light’, en zijn het hele jaar inzetbaar. Puur als basislaag (zoals bijvoorbeeld de Original Light en Evolution Light) maar de Cubic Light is juist ook heel goed bruikbaar als enkele laag in de warmere maanden van het jaar.

Werking Odlo Cubic

De kubusachtige structuur van de stof zorgt dat er een soort klein luchtkamertje in ieder kubusje (2mm x 2mm) wordt gecreëerd waardoor de stof nagenoeg niet aan de huid zal gaan plakken. Daarnaast zorgen deze luchtkamertjes voor een optimaal klimaatregulatie waardoor de temperatuur van uw huid zo constant mogelijk zal blijven.

Odlo Cubic Light technische uitleg van de thermokleding.
Super snelle droogtijd

Naast bovengenoemde eigenschappen is nog een heel groot pluspunt dat alle thermokleding uit de Odlo Cubic lijn super snel droog zijn. De sportkleding komt zelfs bijna droog uit de wasmachine! Nog een half uurtje aan de waslijn, en de kleding kan zo de kast weer in. Daar is geen droogtrommel of strijkbout voor nodig.

Odlo Effect

Het door Odlo ontwikkelde “Effect by Odlo” zorgt ervoor dat bacteriën zich niet kunnen voortplanten in het Cubic materiaal. En waarom is dat handig? Dit effect zorgt ervoor dat eventuele bacteriën die voor een nare zweet lucht kunnen zorgen binnen de perken blijft, en de kleding dus minder snel zal gaan stinken.

Daarnaast is Cubic redelijk elastisch en het ondergoed blijft mooi in vorm en op kleur, ook na zeer veel wasbeurten.

Dus, of je nu gaat hardlopen, wandelen, fietsen, motorrijden, tuinieren, golfen of gewoon bij iemand op visite gaat, Odlo Cubic is overal inzetbaar!

Wil je meer weten over de verkrijgbare modellen Odlo Cubic Light, klik hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »