Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 15 Oktober 2013

Mijn favoriete Odlo thermoshirt

Een Odlo warm thermoshirt draag je als basislaag zodat je lekker warm blijft in de kou.

Het moet er een keer van komen; opbiechten welk thermoshirt ík nou het prettigst vind. Nou ja, ik heb er natuurlijk meerdere, maar mijn favoriete thermoshirt is toch die van Odlo.

Ik hoef er geen ingewikkeld verhaal van te maken, maar zal toch proberen een aantal pluspunten op te noemen van mijn favoriete thermoshirt.

Het draagcomfort van dit Odlo thermoshirt is erg prettig te noemen. Ik vind met name de geborstelde binnenkant heel erg fijn, omdat het daardoor heel zacht op de huid aanvoelt. Het kriebelt niet en zit ook nog goed als je nat bent van het zweet.

De snelle droogtijd van het materiaal dat Odlo gebruikt is ook een waar pluspunt. De stof houdt geen water vast en geeft het snel door naar buiten toe. Of in ieder geval, het probeert het snel te doen. Omdat je hieroverheen altijd nog wat anders draagt, is de dikte van die volgende laag van invloed op de snelle droogtijd. Maar dat spreekt voor zich. Toch probeert het thermoshirt snel zweet van je lichaam te plukken. Het grote voordeel hiervan is dat je minder snel last hebt van een rillerig of koud gevoel na het intensief bewegen.

Omdat de binnenzijde geborsteld is kan het shirt je lichaamswarmte zeer goed vasthouden waardoor je langer profiteert van de warmte van je eigen lichaam. Ook als je, bij wijze van, het thermoshirt aandoet wanneer je steenkoud bent, en dan ineens intensief gaat bewegen, ben je in een mum van tijd lekker warm.

Ook na honderden keren wassen is het Odlo thermoshirt nog steeds perfect. Ik gebruik trouwens verschillende varianten door elkaar (korte mouw, lange mouw ronde hals, lange mouw met kol en rits) en merk geen enkel verschil in de verschillende modellen wat betreft duurzaamheid of werking an de stof.

Kort samengevat mijn pluspunten:
- zeer fijn draagcomfort
- snelle drogtijd
- goede isolatie
- prettige pasvorm
- blijft ook na veelvuldig wassen een goed shirt

Je vindt de Odlo Warm thermoshirts hier.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »