Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 29 Juni 2023

Fietsonderbroek met zeem van Craft

Met een fietsonderbroek met zeem van Craft kan je dragen tijdens je kortere ritten maar is zeker ook geschiktom de hele dag lekker comfortabel fietsen. Ook geschikt voor de e-bike!

Een fietsonderbroek van Craft draag je gewoon onder je gewone broek tijdens het fietsen. De ingebouwde zeem is nagenoeg onzichtbaar maar biedt toch voldoende demping en comfort zodat je lekker lang kunt genieten van een comfortabele fietstocht op je e-bike of toerfiets.

De fietsonderbroek met zeem is in feite een simpele versie van een reguliere fietsbroek of wielrenbroek. Het uiterlijk is vrij saai te noemen en dat maakt ook helemaal niets uit. Je draagt de fietsonderbroek direct op de huid onder een andere broek of jurk. De zeem is van goede kwaliteit en geeft je extra comfort en demping tijdens je rit. Zeg vaarwel tegen zadelpijn.

Een fietsonderbroek met zeem van Craft.

Een fietsonderbroek van Craft heeft een uitstekende zeem, maar is dunner dan de zemen in echte wielerkleding die mountainbikers of fanatieke wielrenners dragen. Toch zal je merken dat je met deze fietsonderbroek heerlijk kunt fietsen zonder je zorgen te hoeven maken om je zitvlak. Dat maakt je fietstocht een stuk leuker en hierdoor kan je in het vervolg een aantal kilometers aan je rit toevoegen.

Fietsonderbroek met zeem kopen bij Thermowear.

Thermowear heeft zich gespecialiseerd in technische onderkleding en daar hoort een goede fietsonderbroek met zeem ook bij. Het is heel wat anders dan een reguliere fietsbroek, of een normale onderbroek omdat er een ingenaaide zeem in zit. De zeem is niet zoals vroeger van leer, maar van hoogwaardig technisch materiaal dat een goede demping geeft en ook nog rekening houdt met het afvoeren van zweet.

Wil je de hele dag comfortabel fietsen zonder je in een super turbo fietspak te hijsen, dan is het dragen van een fietsonderbroek met zeem een heel goed alternatief. Je profiteert van goede demping, uitstekende pasvorm en sneldrogend materiaal en je ziet er niets van. Hoe fijn is dat?

Met een fietsonderbroek met zeem comfortabel fietsen op een e-bike, het kan!

Thermowear levert fietsonderbroeken met zeem van Craft voor zowel dames als heren en deze zijn te dragen tijdens lange fietstochten met je gewone fiets, e-bike of toerfiets. Ben je een professionele wielrenner dan adviseren wij je om een echte fietsbroek aan te schaffen die nog meer voorzien is van technische aspecten zoals mesh-zones en een betere zeem. Maar anders dan dat, de fietsonderbroeken van Craft zijn verder voor iedereen geschikt.

Op de website van Thermowear vind je de fietsonderbroeken voor zowel dames als heren.

CRAFT BIKE BOXER MET ZEEM (HEREN)

CRAFT BIKE SLIP MET ZEEM (DAMES)

CRAFT BIKE BOXER MET ZEEM (DAMES)

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »