Fietsonderbroek met zeem van Odlo of Craft

Door:Thermowear
Fietsonderbroek met zeem van Odlo of Craft
Een fietsonderbroek met zeem draag je onder je gewone broek tijdens het fietsen op de toerfiets of e-bike. Lees onze fietsonderbroek review.

Met een fietsonderbroek met zeem van Odlo of Craft kun je de hele dag lekker comfortabel fietsen. Ook geschikt voor de e-bike!

Een fietsonderbroek van Odlo of Craft draag je gewoon onder je gewone broek tijdens het fietsen. De fietsonderbroek heeft een zeem, zodat je lekker lang kunt genieten van een comfortabele fietstocht op je e-bike of toerfiets.

De fietsonderbroek met zeem is in feite een simpele versie van een reguliere fietsbroek of wielrenbroek. Het uiterlijk is vrij saai te noemen en dat maakt ook helemaal niets uit. Je draagt de fietsonderbroek direct op de huid onder een andere broek, dus je ziet er toch niets van. De fietsonderbroek met zeem is van goede kwaliteit en doet niet onder voor andere fietsbroeken.

Een fietsonderbroek met zeem van Craft of Odlo.

Een fietsonderbroek van Craft en een fietsonderbroek van Odlo doen niet voor elkaar onder. De pasvorm is nagenoeg gelijk te noemen en de werking is ook exact gelijk. Beide fietsonderbroeken hebben een uitstekende zeem, ook al is het niet de beste zeem uit de collectie. Toch zal je merken dat je met de fietsonderbroek een hele poos heerlijk kunt fietsen zonder je zorgen te hoeven maken om je zitvlak. Wel zo fijn en dat maakt je fietstocht een stuk leuker!

Fietsonderbroek met zeem kopen bij Thermowear.

Thermowear heeft zich gespecialiseerd in technische onderkleding en daar hoort een goede fietsonderbroek met zeem ook bij. Het is heel wat anders dan een reguliere fietsbroek, of een normale onderbroek omdat er een ingenaaide zeem in zit. De zeem is niet zoals vroeger van leer, maar van hoogwaardig technisch materiaal dat een goede demping geeft en ook nog rekening houdt met het afvoeren van zweet.

Wil je de hele dag comfortabel fietsen zonder je in een super turbo fietspak te hijsen, dan is het dragen van een fietsonderbroek met zeem een heel goed alternatief. Je profiteert van goede demping, uitstekende pasvorm en sneldrogend materiaal en je ziet er niets van. Hoe fijn is dat?

Met een fietsonderbroek met zeem comfortabel fietsen op een e-bike, het kan!

Thermowear levert fietsonderbroeken met zeem van Craft en Odlo voor zowel dames als heren en deze zijn te dragen tijdens lange fietstochten met een e-bike of toerfiets. Ben je een professionele wielrenner dan adviseren wij je om een echte fietsbroek aan te schaffen die nog meer voorzien is van technische aspecten zoals mesh-zones en een betere zeem. Maar anders dan dat, de fietsonderbroeken van Craft en Odlo zijn verder voor iedereen geschikt.

Op de website van Thermowear vind je de fietsonderbroeken voor zowel dames als heren.

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »