Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 31 Augustus 2016

Falke sokken, Odlo Sokken en Bridgedale sokken

Niet elke sok is dezelfde sok en daarom zetten we hier de sokken op een rij die je bij Thermowear kunt bestellen.

Falke sokken voor het wandelen of de wintersport.

Falke sokken voor het wandelen, de Falke Walkie sokken.Falke sokken zijn er in zo veel verschillende soorten dat het onmogelijk is om ze allemaal te reviewen of aan te bieden in de winkel. Het aanbod is echt (bijna) belachelijk groot en ik kan mij voorstellen dat als je het aanbod Falke sokken ziet, je niet eens weet waar je nzou moeten beginnen met zoeken naar een goede wandelsok of skisok. Daarom hebben we bij Thermowear gekozen voor een beperkt assortiment dat helder en overzichtelijk is en waarmee je behoorlijk wat kanten op kan. Bij Thermowear vind je de Falke TK2, de Falke TK4 en de Falke Walkie wandelsokken. Deze Falke wandelsokken zijn goed genoeg om het hele jaar door alle schoenen en temperatuurzones te bedekken en dat maakt de sokken ook zo fijn om te dragen. Ik zou haast zeggen, meer heb je niet nodig. Nou ja, dat klopt natuurlijk niet helemaal, maar als basis kun je met deze falke sokken alle kanten op.

Bridgedale sokken voor de wintersport.

Van het bekende Engelse merk Bridgedale hebben we gekozen om een goede thermosok in het assortiment op te nemen. De Bridgedale Liner is perfect om te dragen als het echt koud is en je behoefte hebt aan dubbele sokken om je voeten. Omdat twee keer een dikke geiten wollen sok of een ski sok helemaal niet prettig zit, heeft Bridgedale de Liner ontwikkeld. Deze thermo ondersok draag je als eerste en er overheen je wandelsokken of skisokken. Warme voeten gegarandeerd!

Odlo sokken voor het wandelen of de wintersport.

Ook Odlo (dat heel bekend is van thermo ondergoed) verkoopt tegenwoordig sokken en hierbij richten ze zich vooral op functionaliteit. Daar waar de andere merken vrolijk los gaan met kleurtjes, patronen en andere versiersels, tref je bij Odlo een vrij saaie sok aan, maar die wel erg goed zijn werk doet. De wandelsokken zijn een feestje om te dragen en de skisokken zijn lekker warm in de winter.

Welke sok je ook kiest, alle sokken die je bij Thermowear kan kopen voldoen aan onze hoge eis als het op kwaliteit en functionaliteit aan komt. En als je niet goed weet waar je moet beginnen dan adviseren wij eerst eens te kijken naar de Falke sokken op onze site.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »