Falke Sokken zoals Falke wandelsokken of Falke sportsokken bestellen bij Thermowear.

Het enorme assortiment van de Falke sokken zorgt er voor dat er voor iedere voorkeur een sok bij zit die precies past bij je past. Of je nu gaat wandelen, hardlopen of gewoon lekker een weekendje weg wil, er is altijd een Falke sok die het beste is voor jouw activiteit.

Bij Thermowear kun je kiezen uit verschillende sokken van het bekende merk, en we hebben de beste Falke sokken voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Falke TK2 wandelsokken.

Deze lichtgewicht sokken zijn bedoeld voor lange wandelingen (of langdurig gebruik) in lichte hikingschoenen en geven een prima feedback tijdens het wandelen. De wandelsokken van Falke zijn voorzien 22% wol en geven een goede bescherminig, ventilatie en isolatie zodat je hiermee het hele jaar door prima kan wandelen.

Falke Walkie & Falke Walkie Light sokken.

De bekendste sokken van Falke zijn de Falke Walkie sokken. Deze sokken zijn op het oog wat simpeler uitgevoerd en dat zie je terug in de aanschafprijs. De Falke sokken zijn goedkoper dan de technische TK 2 Falke sokken of de TK 4 trekkingsokken. De Falke Walkie sokken zijn de perfecte allround sok voor iedereen die beweegt. Dat klinkt vrij ruim, maar dat is het ook! Je kan deze sokken gebruiken om lange wandelingen in te maken, maar je kan ze ook de hele dag dragen als je op je werk veel moet staan bijvoorbeeld. Reis je veel dan zijn de Falke Walkie sokken echt perfect en dat hebben ze vooral te danken aan het hoge percentage merino wol dat er in verwerkt zit. Maar liefst 63% super zacht, ademend en zweet afvoerend merino wol houden je voeten lekker warm en comfortabel tijdens iedere activiteit. De Falke Walkie sokken kun je hier kopen.

Falke TK4 trekking sokken.

Last van koude voeten in de winter? Dan is het dragen van dikke sokken een goed idee. Je kan natuurlijk de grijze wollen sokken van oma uit de kast pakken, maar je kan ook kiezen voor een meer technische benadering en dan kies je voor de Falke TK4 trekkingsokken. Deze dikke sok is bedoeld voor wandelingen in koude weersomstandigheden waarbij je stevige wandelschoenen draagt. Ideaal voor de wintersport, of mooie lange herfst wandelingen door de natuur. De TK 4 wandelsokken bevatten 33% scheerwol en maar liefst 20% polypropyleen. Deze combinatie maakt het mogelijk dat ze je voeten goed isoleren en tegelijkertijd het zweet goed kunnen afvoeren. Je kan hier de Falke TK4 wandel sokken bestellen.

Wil je meer infomratie of kom je er niet helemaal uit welke Falke sokken het beste zijn voor jouw situtaie? Dan helpen we je graag verder zodat je precies de Falke sokken kunt vinden die bij je passen. 

Lees meer