Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 1 Oktober 2013

Extra warm thermisch ondergoed

Op zoek naar extra warm thermisch ondergoed? Ondergoed met extreme thermische eigenschappen? Dan moet je de volgende artikelen eens bekijken, dit thermisch ondergoed is extra warm!

Wanneer je op zoek bent naar extra warm thermisch ondergoed dan kom je al snel uit bij de dikste thermokleding die er voor handen is en dat maakt de keus een stuk makkelijker. Je kan kiezen uit heel erg warm thermo ondergoed van Odlo, Icebreaker of bijvoorbeeld Devold.

De warmste soorten thermisch ondergoed vind je hier onder in onze top 3:

Odlo X-Warm thermisch ondergoed.

Dit ondergoed van Odlo is extra warm omdat er op strategische plaatsen extra klimaatzones en padding is vastgezet die op juist die plekken een betere isolatie geven. Denk hierbij aan billen, schouders, nieren, knieën. Het thermisch ondergoed van Odlo is niet geschikt om maximaal te knallen in milde omgevingen. Je draagt deze thermokleding als het echt koud is.

Devold Expedition thermo ondergoed.

Gemaakt van 100% zacht merino wol uit Noorwegen levert de Devold Expedition thermokleding een perfecte isolatie voor het lichaam. De Devold Expedition thermo ondergoed draag je als het echt koud is en je jezelf maximaal wil beschermen tegen de kou. Het thermisch ondergoed van Devold is een van de dikste varianten die er is.

Icebreaker merino thermisch ondergoed.

Icebreaker merino ondergoed is de bekendste merino wol kleding die er op de markt te verkrijgen is en biedt het lichaam een extreem goede bescherming tegen de ergste kou in de winter. De thermokleding van Icebreaker uit de 260-serie is geschikt om te dragen in de ergste kou bij dioverse activiteiten. Icebreaker merino thermisch ondergoed voelt in de basis iets dunner aan dan de Devold kleding, maar is niet minder warm.

Warm thermo ondergoed is een must voor wie in extreme kou naar buiten moet. Het maakt daarbij niet eens zo veel uit of je wel of niet veel gaat bewegen, dik thermo ondergoed is dan lekker behaaglijk en houd je langer warm.

Belangrijke informatie voor mensen uit de beveiliging, politie, brandweer en surveillanten: wanneer je niet beweegt, krijg je het nooit warm. Warmte in thermokleding ontstaat doordat het lichaam warmte genereert en het thermisch ondergoed deze warmte goed vast kan houden. Omdat deze dikke onderkleding voor de winter weinig lucht door laat is het in staat je lichaam langer warm te houden dan strak zittend thermo ondergoed.

En een extra notitie voor de bandweer: de onderkleding van Odlo is 100% synthetisch en absoluut niet brand-veilig. Het ondergoed van Devold en Icebreaker is van 100% wol (merino wol) en heeft een brandwerende werking.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »