Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 25 Maart 2014

Zomer thermo ondergoed

Zomer thermo ondergoed klinkt misschien een beetje vreemd, maar juist in de zomer werkt thermo ondergoed zeer goed. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Bij thermo ondergoed denken we vaak aan koude temperaturen en ondergoed dat je warm houdt in de winter. De vaak dikke onderkleding wordt gedragen als het buiten echt koud is en hiermee blijft je lichaam veel beter op temperatuur. Maar er is echter een groot voordeel om de thermokleding ook in de zomer te dragen.

Thermo ondergoed voert zweet af en houd je droog

Een goede basislaag is in staat om zweet snel van je lichaam af te voeren naar buiten toe. Zorg er voor dat je in de zomer dun thermo ondergoed draagt die gericht is op het afvoeren van zweet en niet gericht is op het warm houden van het lichaam.

Veel merken, waaronder Helly Hansen, Craft, Odlo en bijvoorbeeld Nike, bieden thermo ondergoed speciaal voor de zomer aan. De dunne onderkleding is op speciale wijze bewerkt waardoor het afvoeren van zweet en het koelen van het lichaam perfect gereguleerd word.

Dun zomer thermo ondergoed voert zweet af, houd je lichaam droog / droger en is in staat om je iichaamstemperatuur beter te reguleren. Enkele zeer goede voorbeelden van thermisch ondergoed voor de zomer zijn:

  • Helly hansen Stripe T - verkoelend zomer sportshirt met Lifa Dry technologie
  • Craft Stay Cool T met mesh - zomer zweetshirt voor sport en vrije tijd met mesh inzetstukken voor betere ventilatie
  • Odlo Evolution X-Light - strak technisch sportondergoed dat zeer goed zweet afvoert

Laat je goed informeren voor je tot aankoop over gaat. Niet elk shirt is overal geschikt voor en misschien is het ene sportshirt wel beter geschikt voor jouw activiteiten dan het andere thermo ondergoed voor de zomer.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »