Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Dinsdag 20 Oktober 2015

Warm hardloopshirt met korte mouwen voor de winter

Een warm hardloopshirt met korte mouwen geeft je voldoende bescherming en prima ventilatie. Draag een warm hardloopshirt in de winter tijdens trainingen en work-outs.

Je hebt van die dagen dat een hardloopshirt met lange mouwen voor de winter te warm is en het sportshirt dat je van de zomer droeg natuurlijk veel te koud is. Kortom, je bent op zoek naar een hardloopshirt met korte mouwen dat warm is, maar te warm.

De oplossing is een thermoshirt van Helly Hansen of een thermoshirt van Craft te dragen. Beide sportmerken maken hardloopshirts met korte mouwen voor de winter die lekker warm zijn.

Het fijne aan het Helly Hansen voor de winter is dat de stof op je torso meer dan voldoende isolatie levert om je goed op temperatuur te houden. Daarnaast blijven je armen onbedekt zodat je lekker snel kan afkoelen. Combineer het thermoshirt met een dun jack of een shirt met lange mouwen om zo tot een perfect geheel te komen waarmee je lekker kan hardlopen.

X-Bionic Running The Trick hightech thermoshirt met korte mouwen voor het hardlopen.

Ben je op zoek naar een hardloopshirt voor de koude wintermaanden, maar je wil niet met een thermoshirt met lange mouwen lopen, dan is de running thermokleding van X-Bionic precies wat je zoekt.

X-Bionic heeft het voor elkaar gekregen om de thermokleding met je lichaam te laten samenwerken, zoals geen enkel ander sportmerk dat in de sportkleding voor elkaar gekregen heeft. Door het achterlaten van een flinterdun laagje zweet op je lichaam, wordt je lichaam eerder getriggerd om te gaan zweten waardoor je eerder begint met koelen. Je blijft dus langer op een betere temperatuur en dat is weer bevorderlijk voor je prestaties.

Het X-Bionic thermoshirt met korte mouwen voor het hardlopen, je trainingen of work-outs levert goede compressie op strategische plaatsen zodat spiervibraties kunnen worden verminderd. Minder vermoeide spieren levert je ook weer betere prestaties op.

Thermowear loopt met het hardloopshirt met korte mouwen zowel in de zomer als in de winter, al dan niet gecombineerd met een hardloopjack of een extra sportshirt. Het is een zeer fijn shirt dat je niet voelt zitten, ondanks de compressie. Het is snel droog en ademt meer dan voldoende.

Voor wie het beste wil op het gebied van hardloopkleding is de X-Bionic een goede keus. Wil je een goedkoper alternatief, dan is het hardloopshirt voor de winter van Craft een uitstekend thermoshirt om te dragen.

Thermowear adviseert altijd goed te kijken naar de omgevingstemperatuur in combinatie met de activiteit die je gaat beoefenen. Stel deze twee goed op elkaar af zodat je uiteindelijk met het beste hardloopshirt voor de winter lekker kunt sporten.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »