Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Maandag 11 Augustus 2014

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een boxershort

Deze vraag komt bij weinig mensen op als ze een boxershort gaan kopen, maar het is wel een belangrijke. Veel boxers hebben recht over het midden aan de achterzijde een naad lopen. Zelfs de duurdere merken hebben dat. Maar dat is erg onhandig als je serieus gaat bewegen!
Zorg er voor dat je bij aankoop van een boxer let op de naad aan de achterzijde. Ideaal is naadloos, of in ieder geval pas net voorbij het dikste punt van je billen richting de zijkant.

Sporten (hardlopen, wandelen, etc.) met een boxer aan waarvan de naad recht over het midden van je billen loopt is erg onplezierig. De naad gaat namelijk vastzitten tussen je billen en zeker als je ook nog eens flink aan het zweten bent, gaat het allemaal niet makkelijker bewegen.

De betere boxers (of in ieder geval de boxer shorts waar over nagedacht zijn) zijn naadloos.

Een boxershort van Devold is bijvoorbeeld perfect voor dagelijks gebruik, maar voor een serieuze wandeltocht of sport-moment zou ik hem niet gebruiken. Er loopt aan de achterzijde een naad en dat is vervelend. Hetzelfde geldt trouwens voor de boxershorts van The North Face Light. (Zie foto.)

De herenboxers van Icebreaker hebben geen naad aan de achterzijde en ook alle boxers en onderbroeken van Odlo en FALKE hebben dat niet.

THERMOWEAR.nl geeft je gratis advies over welke boxer het meest geschikt voor jou is. Er is een groot aanbod boxershorts en onderbroeken: voor iedere sport is er wel iets verkrijgbaar.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »