Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Donderdag 29 Augustus 2013

Thermokleding, wat kun je er mee?

Thermokleding, wat kun je er mee? Weet jij het? En wanneer heb je dat dan nodig? En waarom zou ik het überhaupt dragen?

Als jij exact weet waar je thermokleding voor gebruikt en wanneer je het aan kan, dan is deze blogpost niets voor jou. Alhoewel? Misschien toch maar even verder lezen om te kijken of je écht alles er al vanaf weet?

Thermokleding, wat kun je er mee?

Het klinkt misschien raar, maar een thermoshirt kun je tijdens meer momenten aan dan je denkt. Er zijn genoeg mensen die een thermoshirt uitsluitend dragen als ze het koud hebben, omdat ze nou eenmaal gelezen hebben dan een thermoshirt alleen bedoeld is om je warm te houden. Fout!

Een thermoshirt draag je niet alleen om je warm te houden, maar ook om je droog te houden. Sterker nog, het thermo ondergoed kan ook verkoelend werken... Verdeel deze eigenschappen over de werkzaamheden en sport-momenten die je in een maand tegen komt en je zult zien dat je thermokleding op veel momenten kan dragen.

Het dragen van goede thermokleding is een keuze. Je kan prima zonder goed thermoshirt hardlopen of wandelen, maar dan niet achteraf gaan zeuren dat je rug zo nat en koud aanvoelt...

Dus: thermokleding draag je zo vaak mogelijk en zeker bij iedere vorm van overmatig bewegen in zowel de zomer als de winter om je lichaam koel, droog of warm te houden (of een combinatie hiervan).

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »