Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Vrijdag 29 Oktober 2021

Thermo ondergoed 's nachts dragen als pyjama

Merino thermokleding als pyjama?!

Heb je het 's nachts tijdens het slapen vaak koud in de winter? Of heb je het te warm in de zomer zodat je badend in het zweet wakker wordt? Wij hebben de oplossing! Merino nachtkleding!

Thermowear heeft een collectie ondergoed dat uitermate geschikt is om te dragen als pyjama. Als je het 's nachts vaak koud hebt of moeilijk warm kunt blijven tijdens het slapen dan kun je overwegen om een lekkere pyjama te kopen maar je kan er ook voor kiezen om thermo ondergoed te dragen.

Merino thermo ondergoed is multifunctioneel!

Veel mensen denken onterecht dat je merino thermokleding alleen draagt als het echt koud is! Niets is minder waar, Thermo ondergoed heeft niet alleen een goede werking als je het draagt wanneer het koud is maar zeker ook wanneer het warm is. Veel mensen denken verkeerdelijk dat je thermokleding koopt voor een paar koude weken per jaar. FOUT! Je kan iedere dag (als je thuis zit, aan het werk bent, aan het wandelen bent, ...) thermokleding dragen waardoor je beter op temperatuur blijft of waardoor je huid droger blijft. Wij van Thermowear zijn er zeker van dat je snel de vele mogelijkheden van goede thermokleding zal ontdekken. Thermowear geeft je een aantal tips voor het dragen van thermo ondergoed.

Wanneer kan je deze thermokleding nog dragen?

Merino thermokleding die voor 100% gemaakt is van merinowol, met een gewicht van 200gr/m² is echt een allround thermokleding die eigenlijk in iedere kleerkast moet liggen. Deze thermokleding is zeer breed inzetbaar, je kan het heel het jaar door dragen: in de zomer als enkele laag, in het voor- en najaar in combinatie met een dunne midlayer en in de winter in combinatie met een dikkere midlayer. Wanneer je bijvoorbeeld op wintersport bent kan je hem dragen als enkele laag onder je skikleding. Voor wandelaars en hikers is dit 100% merino thermo ondergoed een must-have. Ook onder mijn gewone kleding draag ik een merino thermoshirt, dit zorgt dagelijks voor een aangename lichaamstemperatuur, het neemt mijn zweet snel op, het gaat niet stinken, ...

Draag je merino nachtkleding alleen in de winter?

Nee, merinowol reguleert je lichaamstemperatuur zoals geen enkel materiaal dat kan. Merinoswol doet dit zowel als het koud maar zeker ook wanneer het warm is. Wat veel mensen dus niet weten is dat je 100% merino thermokleding ook in de zomer kan dragen. Merino ondergoed reguleert je lichaamstemperatuur als geen ander daarnaast kan merinowol veel beter om met transpiratie dan katoen. 

Welke thermokleding komt als beste uit de test?

Deze twee reeksen zijn bijna identiek aan elkaar (materiaal, micron, samenstelling, ...) daarom is het voor ons niet mogelijk om een absolute winnaar te kiezen. Welke reeks je ook kiest, je haalt in ieder geval een absolute topper in huis!

Merinoo 200

Icebreaker Oasis 200

 

Waarom kiezen voor 100% merino nachtkleding?

Deze merino nachtkleding kies je in de eerste plaats omdat je het beste slaapklimaat wil en omdat merinowol zeer snel transpiratie kan afvoeren, hierdoor blijft je huid droog en wordt je niet nat in het zweet wakker.
Andere voordelen van merino nachtkleding zijn:
- het is superzacht
- het gaat niet jeuken (dankzij de fijne merinowol)
- het stinkt niet (merinowol heeft van nature een antibacteriële werking)
- 100% natuurlijk product.

Tip: Merinoo 200 thermokleding en de Icebreaker 200 merino wollen onderkleding zijn ook geschikt om te dragen tijdens het kamperen. Draag de kleding als extra (eerste) laag onder je slaapzak en profiteer van een heerlijk warme nacht.

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »