Klantenservice
0
Sluiten
Thermowear - Woensdag 29 Mei 2013

Thermo ondergoed op de camping

Thermowear geeft advies over het dragen van thermo ondergoed op de camping.
Afgelopen weekend was het raak: we zouden gaan kamperen. Yay! Kriebels en kon ik alles na de verhuizing van vorig jaar nog wel vinden? De tent was zo gevonden, maar de accessoires gingen wat moeizamer.

Kamperen is echt onwijs leuk. Je bent de hele dag buiten, ook als je binnen zit, en op de een of andere manier is toch altijd net even wat te fris. Zeker als je in Nederland op de camping gaat staan, dan weet je gewoon dat er een extra laag thermo ondergoed mee moet.

Ik ga kamperen en neem mee?

De vraag was alleen: wat zullen we meenemen? Ik ben de gelukkige eigenaar van een Snowshoe slaapzak van The North Face (geschikt tot -18), dus voor 's nachts had ik écht geen thermokleding nodig. Het ging mij meer voor het moment waarop ik wakker werd en met de toilettas onder de arm naar het toiletgebouw moest. Of voor de gezellige uurtjes 's avonds wanneer je langzaam door de kou bevangen wordt als je lekker zit te kletsen voor de tent.

Merinowol past zich zo lekker aan je lichaam aan.

Ik heb uiteindelijk gekozen om mijn Devold thermo ondergoed mee te nemen. Een lekkere dikke laag merinowol doet het altijd goed. Groot voordeel vind ik zelf dat deze kleding zich iets beter aanpast aan je lichaam dan bijvoorbeeld een shirt of broek van polyester. Het wol is iets dat ook echt past bij het kamperen, vind ik.

Ik heb er veel profijt van gehad, want het koelde al best snel af. Daar kwam dan ook nog eens flink veel regen bij, dus van bewegen was geen sprake. Thermoshirtje, donsjackje en hardshell en meneer heeft lekker met een Bialetti Brikka de avond doorgebracht. ;-)

De volgende trip staat binnenkort weer op de planning, ook met de tent (natuurlijk!). Nog geen idee waar ik heen ga, maar meestal beslissen we dat de dag van te voren. Ik laat het je nog weten!

Onze laatste nieuwtjes en onmisbare tips

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »