Thermo ondergoed van merino wol, deze merken zijn goed
26 November 2018
Ben je op zoek naar thermokleding met merino wol, dan zijn er best veel merken waar je uit kan kiezen. Ze zijn lang niet allemaal hetzelfde en elk kledingmerk heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Thermowear helpt je met kiezen en noemt een aantal merken die goed merino wol thermo ondergoed maken.
Lees meer
De warmste en dikste thermokleding komt uit Zweden
26 November 2018
Als je op zoek bent naar echt dikke thermokleding, het dikste en warmste thermo ondergoed, dan kan het niet anders dan dat je op zoek bent naar het warme thermo ondergoed van Woolpower uit Zweden.
Lees meer
Thermokleding Motorrijden in Zomer en Winter
04 June 2018
We krijgen bij Thermowear veel vragen van motorrijders die willen weten welke thermokleding of zweetkleding ze onder hun motorpak kunnen dragen. Aangezien wij zelf ook motorrijden kunnen we je wel wat tips geven die voor ons goed hebben uitgepakt en waar jij misschien ook wat aan hebt.
Lees meer
Wintersport thermokleding? Dit is wat Jessica je adviseert
25 January 2018
Ga je op wintersport en weet je niet welke thermokleding je moet dragen? Jessica geeft je haar advies en verdeelt de wintersport vakantiegangers in drie groepen. Zo vind je gemakkelijk de beste thermokleding voor de wintersport.
Lees meer
Wordt thermokleding vanzelf warm?
24 January 2018
Die vraag krijgen wij bij Thermowear natuurlijk vaker: wordt thermokleding vanzelf warm of is daar een trucje voor?
Thermokleding wordt niet vanzelf warm. Maar hoe kan het dan dat je door het dragen van thermo ondergoed wel lekker warm blijft als het koud is?
Lees meer