Het wordt weer koud, zo blijf je warm
17 January 2019
Lekker warm blijven als het vreselijk koud is kan soms wel eens lastig zijn. Ergens hou je er rekening mee en toch ben je net even te laat met je voorbereidingen. En toen was het overdag ineens -6 graden! Brrr…het vriest!
Lees meer
Kleden in laagjes. Wat trek je over je thermokleding heen aan?
15 September 2017
Kleden in laagjes zeggen ze. Ja, maar hoe dan? En wat? Hoe werkt kleden in laagjes en wat is het überhaupt? Thermowear legt je uit hoe je jezelf kunt kleden in laagjes.
Lees meer
Review: Nomad thermo ondergoed
30 November 2016
Thermowear test alle kleding die verkocht wordt in de webshop zelf omdat we een eerlijk en gedegen advies willen geven. En omdat Nomad thermo ondergoed nieuw is bij ons hebben we de Nomad kleding aan een test onderworpen. Je leest de review hieronder.
Lees meer
Hoe draag je thermo ondergoed?
24 November 2016
Thermowear legt uit hoe je thermo ondergoed het beste kan dragen. Direct op de huid of ergens overheen? En welke materialen worden er in thermokleding gebruikt die op je huid gedragen kunnen worden? Lees hoe je thermokleding draagt in ons magazine.
Lees meer
Ervaringen met Odlo thermo ondergoed
04 August 2016
Wie heeft er nou geen ervaring met Odlo thermo ondergoed? Het merk is al decennia lang op de markt en je kan de thermokleding op veel plaatsen kopen. Ben je een sporter of liefhebber van outdoor-activiteiten dan kan het niet anders dat je Odlo als kledingmerk wel eens voorbij hebt zien komen.
Lees meer