Zweten? Zo houd je je huid droog
13 August 2018
Hou hou jij je huid droog als je gaat zweten? Loop je de hele dag met een handdoekje rond? Nergens voor nodig hoor, lees deze vier tips en je bent al een aardig eind op weg naar een droge en comfortabele huid.
Lees meer
De 5 beste zweetshirts die wél zweet afvoeren
28 June 2017
Door de bomen het bos niet meer zien als het aankomt op het kiezen van het beste zweetshirt? Dan is een kijke in deze blogpost van Thermowear Magazine een goed idee, want hier vind je de 5 beste zweetshirts van Thermowear in een handig overzicht.
Lees meer
Zweetshirt wielrennen? Dit zijn de beste zweetshirts!
12 June 2017
Een zweetshirt voor het wielrennen nodig? Lees in Thermowear Magazine welke zweetshirts en zweethemden je kan dragen tijdens het fietsen.
Lees meer
T-shirt of hemd onder overhemd, bekijk de 3 tips
20 March 2017
Als je een overhemd draagt kan het zijn dat je het prettig vindt om er ook een T-shirt of hemd onder te dragen. Door een singlet onder je overhemd te dragen zorg je ervoor dat zweet niet zo snel in je overhemd gaat zitten en blijft het overhemd niet zo plakken aan je lichaam. Maar welk T-shirt draag je onder je overhemd? Thermowear geeft je 3 voorbeelden.
Lees meer
Zweten tijdens het sporten
28 January 2017
Zweten tijdens het sporten is iets van alledag. Je kan niet zonder te zweten sporten. Hoe kan dat en wat kun je er tegen doen? Lees hoe Thermowear zich wapent tegen zweten tijdens het sporten.
Lees meer