Thermo ondergoed van merino wol, deze merken zijn goed
26 November 2018
Ben je op zoek naar thermokleding met merino wol, dan zijn er best veel merken waar je uit kan kiezen. Ze zijn lang niet allemaal hetzelfde en elk kledingmerk heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Thermowear helpt je met kiezen en noemt een aantal merken die goed merino wol thermo ondergoed maken.
Lees meer
De warmste en dikste thermokleding komt uit Zweden
26 November 2018
Als je op zoek bent naar echt dikke thermokleding, het dikste en warmste thermo ondergoed, dan kan het niet anders dan dat je op zoek bent naar het warme thermo ondergoed van Woolpower uit Zweden.
Lees meer
Review - Devold Hiking thermo ondergoed
03 October 2017
Bij Thermowear zijn we gek op nieuwe producten omdat het altijd beter kan. Nou ja, soms wil je gewoon ook wel eens iets anders. Maar in het geval van de Devold Hiking shirts en broeken was het echt een gevalletje: verbetering.
Lees meer
Wat draag je met dit weer?
28 June 2017
Welke kleding draag jij met dit weer? Thermowear geeft je graag een advies over welke kleding je met dit weer kan dragen. Lees onze blogpost en laat je inspireren en kies dan welke kleding je het beste kan dragen met dit weer.
Lees meer
Merino Wol Ondergoed
30 March 2016
Merino wol ondergoed, we kunnen er pagina’s vol over schrijven. Waarom? Omdat Thermowear echt fan is van merino wol thermo ondergoed.
Lees meer